dinsdag 6 juni 2017

We don't remember days

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Goedemiddag dames,

Vorige week heb ik LIVE met jullie op Facebook deze kaart gemaakt. In mijn favoriete thema Seashore. Vinden jullie ze kleuren ook zo tof?


Het designpapier komt uit de Noor! Design Seashore papierset. Dubbelzijdig bedrukt papier in de kleurtjes wit, blauw en rood met mooie prints. 


Centraal op de kaart heb ik een mooie blauwe Noor mal gebruikt met daarachter een plaatje uit de Seaside Greetings collectie. 


Deze kaart was tevens mijn bijdrage voor de Noor! Design Sketch Challenge van deze maand.


We hebben gekozen voor de blauwe mal 6002/0662 in de sketch. Een border mal met schelpen die je leuk langs je kaart kunt verwerken.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind juni 2017 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten