vrijdag 30 juni 2017

The tropical paradise

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo dames,

Gisterenavond is bij ons de nieuwe Maja Design collectie Denim & Friends. Nadat alle pre-orders ingepakt waren mocht ik eindelijk zelf de schaar zetten in dit nieuwe papier.


Als basis voor deze mannenkaart heb ik de Dutch Card Art mok gebruikt. Het nieuwe designpapier combineert prachtig met kraft cardstock.

Bij deze serie zit ook weer een prachtig vel met plaatjes voor het maken van de mooiste mannenkaarten.


In de mok heb ik een paar labels gestoken. Op het label zit een stoere zomertekst. Deze komt uit de collectie Summer Lovin. Onderaan dit bericht zie je hoe leuk deze stempelset is.


Bij een stoere mannenkaart mogen de gears mallen van Noor natuurlijk ook niet ontbreken. Ik heb de randmal gestanst en in stukken geknipt en achter het ribbelkarton geplakt.


Het Maja Design papier vliegt meestal de winkel uit. 
Dus mocht je het willen reserveren dan kan dat hier:


Ook aanstaande zondag 2 juli zijn we open met een Extra Koopzondag met veel leuke demo's en make en takes. Tot ziens in onze winkel!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: