woensdag 14 december 2016

Verrassingsworkshop

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo dames,

Deze dinsdagavond heb ik bij Noor & Zo weer mijn maandelijkse verrassingsworkshop gegeven. Met maar liefst 18 dames zijn we dit keer aan de slag gegaan.Ik probeer altijd wat leuke techniekjes terug te laten komen in het project. Dit keer was dat het maken van deze bloemen met de Noor! Design Crafty Cocktail set.


In deze set zitten 2 bloemenstansen en 2 bijpassende bloemenstempels.
Stans eerst de bloemen uit perkamentpapier in 2 formaatjes. 


Vervolgens maak je met de bijpassende stempel een afdruk met Versamark inkt (transparante inkt dus) en strooi hier wit embossingpoeder over en verhit. De bloemen worden dan ijzig mooi zoals je op de foto's ziet.


Bol de bloemen iets op en verwerk de 2 formaten op elkaar. Werk de bloemen af door het maken van een parel in het midden met een pearlpen. 


En hier een close up van hoe de bloem op dit project verwerkt is. 

We hebben met alle dames deze avond een Pringles bus opgepimpt. Het designpapier komt uit de Noor! Design set Secret Garden. In het midden een blauwe ovalen Noor! mal gebruikt met een vintage plaatje. 


De leuke vlaggetjes die je ziet komen uit een Dutch Paper Art vel van Dutch Doobadoo. Oh en dat parellint...dat maakt het ook helemaal af he? Zo mooi vind ik zelf!


Werk je project af met tilantia en heel veel bloemen in verschillende pastelkleurtjes en formaten. Maak ook een paar rolletjes van papier uit een oud boek en steek dit tussen je bloementoef.


Je kunt hier ook nog leuke metalen embellies bij verwerken zoals de schaar die ik onderin gebruikt heb. Ik hoop dat alle dames weer genoten hebben van het maken van dit project.
Ik vond het weer een zeer geslaagde avond.

De volgende staat weer gepland op dinsdagavond 10 januari 2017!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen: