dinsdag 27 december 2016

The best of times

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag ladies,

Daar zijn we weer met een blogpost. De feestdagen zijn weer voorbij. Wij hebben het heel gezellig gehad en hopelijk jullie ook. Maar ik ben stiekem ook altijd wel weer blij dat het weer voorbij is en ik weer lekker mijn eigen ding kan doen.... ;-) 


Ik wil jullie hier op mijn blog nog graag mijn kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor de Dutch Doobadoo Sketch Challenge van deze maand. 


Ik ben gek op het maken van tafereeltjeskaarten omdat je daar helemaal los kunt gaan met het gebruiken van je stansmalletjes. Welke ik op dit kaartje allemaal verwerkt heb zie je natuurlijk weer onderaan deze blogpost. 


Combineer de stansjes met wat natuurlijke materialen voor een leuk effect. 


Het was weer een feestje om dit kaartje te maken.
Hier nog even de sketch die erbij hoort: 

1


We hebben gekozen voor een Stand Up model deze keer met bovenstaande mal van Dutch Doobadoo. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind december 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.

17


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.    

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: