donderdag 22 december 2016

Dutch Doobadoo SOL

Hallo dames,

Deze week heb ik gezellig weer een Dutch Doobadoo SOL georganiseerd op Facebook voor Dutch Doobadoo. Gewoon een gezellig online feestje waarbij ik een leuk project voor jullie bedacht had. Het enige wat je nodig had was onze Dutch Card Art mal Champagnefles (470.713.602), aardstock (2 vel A4 of 1 vel 30x30 cm), bijpassend designpapier (waar de fles op past), label / labelstans, touw, standjes voor de aankleding. 


En dan volgen hier even de hints: 


STAP 1
NEEM HET MODEL VAN DE CHAMPAGNEFLES OVER OP CARDSTOCK EN SNIJDT DE 2 FLESSEN LOS ZODAT JE 2 LOSSE FLESSEN KRIJGT. MAT HIEROP DESIGNPAPIER CONFORM DE DUTCH CARD ART MAL.

STAP 2
NEEM DEZELFDE KLEUR CARDSTOCK ALS VAN JE FLES IN FORMAAT 18X27 CM. MAAK EEN DOOSJE VOLGENS BIJGAAND PATROON. STIPPELLIJNEN ZIJN RILLIJNEN. DOORGETROKKEN LIJNEN ZIJN SNIJLIJNEN.STAP 3
VOUW JE DOOSJE IN ELKAAR EN PLAK VAST. PLAK ZOWEL AAN DE VOOR- ALS ACHTERZIJDE EEN FLES EN ZET DE FLESSEN AAN DE BOVENKANT AAN ELKAAR VAST.

STAP 4
BIND EEN STUK TOUW OF LINT AAN DE BOVENZIJDE VAN JE FLES EN BEVESTIG HIERAAN EEN LABEL. WERK JE DOOSJE VERDER AF NAAR EIGEN IDEE.


En dit is mijn project geworden: 


Het is dus een champagnefles met een doosje geworden. Ik heb in het doosje een zakje chocolaatjes gedaan die ik mee kan nemen als cadeautje met oudejaarsavond voor de gastheer en gastvrouw. 


Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met dit ideetje. Fijn dat jullie er allemaal weer bij waren!

   

1 opmerking:

  1. Leuke wijn fles heb je gemaakt. Ik heb hem ook gemaakt!!
    Grt fijne feestdagen Grt van Judith

    BeantwoordenVerwijderen