zondag 16 oktober 2016

My Wish List

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen) 

Dag lieve dames,

Leuk dat jullie weer even langskomen op mijn blog. Ik zit helemaal in de kerstsfeer met het maken van mijn kaartjes sinds de nieuwe collectie van Maja Design "I Wish" in de winkel ligt. 


Kennen jullie deze leuke kadootjesmal nog van Dutch Doobadoo?


Deze Dutch Card Art mal bestaat uit 2 delen: 1 sjabloon waarmee je een envelop maakt en 1 sjabloon waarmee je de inlegkaart maakt. Op de sjablonen zitten zoals jullie gewend zijn ook matlijnen om je designpapier uit te snijden. 


Dit is de inlegkaart. Ook de mooie strik teken je gewoon met je mal. Maak hierop een mooie toef met een poinsettia en wat Noor! takjes. Ook de "My Wish List" is een stempel van Noor! Design. 


Op de envelop heb ik een mooie vierkante blauwe Noor! mal gebruikt met daarin een bijpassend plaatje. Decoreer je kaart met een leuke tekst, een strikje, wat touw en belletjes. 


Deze mooie poinsettia's liggen kant-en-klaar in de winkel bij Noor & Zo. We hebben een hele leuke kersthoek gemaakt met daarin allerlei bij elkaar passende hebbedingetjes. 


En zo zien de kaart met envelop eruit als je ze in elkaar steekt. 


Deze kaart en alle benodigde materialen liggen uiteraard in de winkel. Loop dus eens gezellig binnen.  De koffie staat altijd klaar. Aanstaande woensdag 19 oktober liggen ook de nieuwe Noortjes weer in de winkel en is er een gezellige demodag met Raff! 


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten