woensdag 5 oktober 2016

Christmas

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo lieve lezers,

Daar zijn we weer met een winters kaartje. Ik heb al heel vaak een sneeuwbolkaart gemaakt met de Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo, maar hij verveelt eigenlijk nooit. Vandaag dus weer een andere uitvoering. 


De poinsettia's komen uit de Noor! Design One of a kind mallensets. Ik heb ze, net als de bomen, gestanst uit zilverkarton voor een heel sjiek effect. De randjes wat aangezet met witte gesso.


Het kaartje is verder afgewerkt met heel veel malletjes en kant. 


Is dat ook geen mooi designpapiertje in mijn sneeuwbol? Het is uit een blokje van Craft & You Silent Night. We hebben deze natuurlijk in de winkel liggen.


De tekst in de sneeuwbol is gehaald uit het laatste nieuwe Dutch Paper Art vel.


Deze kaart is tevens mijn bijdrage aan de nieuwe Dutch Doobadoo Sketch Challenge van deze maand.  Velen van jullie zijn heel erg druk met de kerstkaarten. Daarom hebben we ook deze maand gekozen voor een sketch met het thema kerst.


En deze keer met een Card Art mal, namelijk de sneeuwbol. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind oktober 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.

1

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 oktober met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.    

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten