dinsdag 18 oktober 2016

Holly Jolly Christmas

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag dames,

Een nieuwe week staat weer voor de deur. Ik heb het weekend weer lekker veel kaartjes zitten maken. Waaronder dit kerstkaartje. 


De basis van de kaart is gemaakt met de nieuwste Dutch Card Art mal Window. Ik heb hem gesneden uit kraft papier. Het designpapier is van Pion Design uit de collectie "Greetings from the Northpole".


Zie je hoe mooi die scrapvellen zijn? We hebben ze uiteraard in de winkel! 


Aan de binnenkant van de kaart heb ik op het mooie Pion vel alleen een blauwe ovalen Noor! mal verwerkt met daarin een gestempelde tekst. 


De fijne ijskristallen en ook de rand met hulst bovenaan komen beiden uit een nieuw Dutch Paper Art vel van Dutch Doobadoo. Op dit vel zitten allemaal mooie randjes die je zowel aan elkaar maar ook los kunt verwerken op je kaart. 


Aanstaande woensdag, 19 oktober, is er weer een gezellige demodag in onze winkel. Die dag liggen ook de nieuwe Noortjes weer in de winkel. Kom dus gezellig langs! 

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten