zaterdag 25 juni 2016

Warme Winter Wensen

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo en goedemorgen dames,

Leuk dat er weer zoveel reacties waren op onze Noor bloghop. Altijd leuk om dat te lezen op je blog.
Ik ben ook aan het spelen geweest met de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo die uitgekomen is, zoals deze nieuwe Dutch Card Art mal van een dichtgeslagen boek. Ik heb er weer een winterse uitvoering van gemaakt. 


Op de voorzijde van het boek heb ik een blauwe Noor mal gebruikt met daarin een plaatje van Syta van Gelderen. Achter de mal wat ribbelkarton en nog een stukje designpapier uit het Noor! Design blok Winter Wishes. 


Hebben jullie die toffe kerstboom gezien? Je bouwt hem zelf op, hij bestaat uit 5 delen. Ieder deel even langs de randjes beinkten en vastmaken met 3D kit. Ook het hert en de mooie sterren die je ziet komen uit de Noor! Design mallenset One of a Kind.

 

Deze sets zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.


Als je aan de bovenzijde van de mal een stukje ribbelkarton gebruikt lijken dit net de pagina's van je boek. Ideetje van Monique dat ik gelift heb.... ;-) 


Loop vandaag gezellig even bij ons binnen. De koffie staat klaar!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Wat een schitterende kaart. Mooi hoe je het ribbelkarton heb gebruikt. Bedankt voor het idee.

    liefs Heidie

    BeantwoordenVerwijderen