zaterdag 18 juni 2016

Choose Happy

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hoi dames,

Ook voor Dutch Doobadoo teken ik iedere maand een sketch challenge.  Als basis vragen we je altijd een specifieke mal van Dutch Doobadoo te gebruiken. Daarnaast dien je de sketch te volgen. Door op onderstaande afbeelding te klikken word je doorgelinkt naar onze speciale Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook waar je alle inzendingen kunt bekijken en ook je eigen kaart kunt posten zodat je deelneemt.    

Ik heb zelf ook weer een kaartje gemaakt met deze sketch:


De basis is gemaakt uit kraft en wit cardstock en het designpapier van deze kaart komt uit het Noor! Design Botanical papierblok. 


Is deze kleine camera niet leuk? Het is een nieuwe Vintage Flourishes stans die sinds kort in de winkels ligt. Gestanst uit kraft cardstock en vervolgens gemat op wit cardstock. 


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en in natuurlijk ingekleurd met de BrushMarkers van Winsor & Newton. 


De strik bovenaan de kaart komt uit de Noor! Design collectie Ribbons & Bows. Ik heb de strik na het embossen in de mal laten zitten en deze eerst beinkt met bruine distress inkt. 
Steek achter je plaatje met blauwe mal nog een paar kleine labeltjes voor een speels effect.

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.    

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,
Jolanda 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten