zondag 29 maart 2015

Sweet Sixteen

Goedemorgen allemaal,

Bij Dutch Doobadoo houden we wekelijks "de week van....", daarin lichten we iedere week een bepaald product uit wat we met het hele team in het zonnetje zetten. We laten de mogelijkheden zien en proberen jullie te inspireren! 


Deze week hebben we gekozen voor dit A4 sjabloon uit de collectie Dutch Stencil Art. Het is (zoals jullie gewend zijn van Dutch Doobadoo) weer een tekensjabloon. Leg het stencil in spiegelbeeld op je cardstock, trek het over met potlood en knip het uit.


Het leuke van dit sjabloon is dat er ook nog een "matlijn" op de mal zit. Je kunt het cijfer dus in 2 formaatjes uitknippen: het grootste formaat in cardstock, en het maatje kleiner in designpapier. 


Ik heb er een "Sweet Sixteen" kaartje van gemaakt, maar het leuke van dit stencil is natuurlijk dat je dit in alle gewenste leeftijden kunt maken.


Ik ben helemaal dol op het designpapier van dit kaartje. Het is weer een nieuw blok in het grote formaat 15x30 cm.


Ik wens iedereen een hele fijne zondag en tot de volgende keer maar weer!



zondag 15 maart 2015

Dutch Fabric Art - bloghop

Goedemorgen allemaal, 

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Deze maand hebben we gekozen voor het Dutch Fabric Art kunstleder. Dit zijn leuke stoffen verkrijgbaar in 3 kleuren. Je kan het materiaal bijvoorbeeld stansen of erop stempelen.

Dit is mijn bijdrage voor deze keer: 


Je kunt het kunstleder gebruiken met verschillende soorten stansen. Het is een kwestie van uitproberen door welke stansen het vezelachtige materiaal heen kan snijden. 


Ook heb ik de Noor! Design rolroosjes gebruikt met dit materiaal. 


Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. 



Wat moet je doen?

  • Ga tussen 15 t/m 18 maart 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.

 Hop dus langs de blogs van alle meiden om meer te zien!



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

donderdag 12 maart 2015

Groetjes

Hallo allemaal,

Het was even stil hier op mijn blog. Soms heb je da wel eens, dat je je mojo heeeelemaal kwijt bent. Ik heb dat vaak als mijn hoofd te vol zit met andere dingen. Ik was bijvoorbeeld bezig met de laatste hand leggen aan Noor! magazine nr. 6. Deze is gisteren naar de drukker gegaan dus ik heb gisteren eindelijk weer eens een kaartje gemaakt.


Er lagen zoveel nieuwe spulletjes op me te wachten dat het weer een feestje was om aan de slag te gaan. De basis voor deze kaart is gemaakt met de laatste nieuwe Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Ik heb deze gemaakt uit kraft en wit cardstock en daarbij het nieuwe Noor! Design Floral papierblok gebruikt in lekkere frisse kleurtjes. 


Het vintage plaatje is van Nellie Snellen en verder ben ik even in mijn comfort zone gebleven en heb ik wat favoriete Noor! mallen gebruikt. Geloof dat ik de spirit weer te pakken heb dus heel binnenkort weer meer van mij hier op mijn blog!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



zondag 1 maart 2015

Opkikker

Goedemorgen allemaal, 

Een nieuwe maand dus weer een nieuwe IN DE SPOTLIGHT bij Noor! Design. Deze maand willen we graag de randstans "Ladybugs" eens uitlichten.


Nu we naar het voorjaar gaan denken we meteen aan de bloemen, vlinders en ook lieveheersbeetjes. En daar past deze leuke mal van Noor! Design perfect bij.

We hebben aan de spotlight ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 1 maart t/m 3 maart langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
En dit is mijn bijdrage voor de bloghop:


De basis voor de kaart is 18 x 13 cm. Het designpapier komt uit de Doe@Kit van Doe@Ding. Het stempelafdrukje is van Magnolia. 


Ik heb op dit beterschapskaartje de nieuwe pleister stans gebruikt. Deze zit op een set met daarbij het woord "beterschap" zoals je op onderstaande foto (van de prijs) kunt zien. 


Ik heb de rand met lieveheersbeestjes 2 x gestanst: 1 x in zwart cardstock en 1 x in rood cardstock. Bij het rode cardstock heb ik de mal na het embossen in het papier laten zitten en die delen beinkt met zwarte inkt. Zo krijg je zwarte stipjes. De vleugeltjes van de lieveheersbeestjes heb ik uit het rode cardstock geknipt en op de zwarte rand geplakt. Net echt toch? 


Onder alle bloghoppers verloten we een leuk pakket met Noor! Design artikelen. Als je mee loopt maak je kans op deze producten: 

 

Dit zijn alle designteam members waar je langs mag hoppen en een leuke reactie mag achter laten:


Ik hoop dat jullie weer allemaal gezellig mee gaan hoppen. Van hier hop je verder naar Jenine! Vergeet niet overal een reactie achter te laten alleen dan ding je mee voor de prijs.
Veel plezier!