vrijdag 4 september 2015

Goodbye Summer

Wat een weertje he? Het lijkt wel herfst. Echt weer om binnen te blijven en te freubelen! 
Een nieuwe maand is weer aangebroken dus dat betekent weer een nieuwe ATC swap bij Noor! Design. Voor de maand september wordt dit het thema: 


En dit is mijn bijdrage voor de ATC swap van september. 
Ik vind het heerlijk om in deze kleurtjes te werken. 


De blaadjes komen uit de Noor! Design Autumn collectie. Ik heb ze gestanst uit wit cardstock en vervolgens op kleur gemaakt met mini distress inkt. Welke kleurtjes ik gebruikt heb zie je onderaan dit bericht. 


De teksten komen ook uit de Noor! Design Autumn collectie.

Maak in dit thema 4 ATC kaartjes en stuur ze voor eind september naar ons op. De enige voorwaarde voor de ATC kaartjes is dat er tenminste iets van Noor! Design gebruikt moet zijn op je kaartjes. Wij zullen bij Noor! Design zorgen dat je dan begin maart 4 ATC kaartjes terug krijgt. 

Stuur je kaartjes op inclusief een gefrankeerde envelop met daarop je eigen naam en adres naar:

Noor! Design B.V.
Postbus 12
5165 ZG Waspik

Alleen als er voldoende postzegels op je retourenvelop zitten krijg je ook 4 ATC kaartjes terug. Is dit niet het geval dan doen je kaartjes helaas niet mee.

We hopen dat jullie deze SWAP leuk vinden en weer massaal mee gaan doen!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

 1. Echte herfstbladeren, mooi van kleur!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze mooi! Zo verlang ik bijna naar de herfst ;) (maar daar dacht ik net nog heel anders over hoor toen we alledrie kletsnat geregend waren haha)
  Fijn weekend.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen