zaterdag 18 juli 2015

Time to celebrate

Tijd weer voor een zomers kaartje. Ook daar hebben we bij Noor! Design natuurlijk heel veel leuke mallen voor. Het stempelafdrukje is van Mo Manning. Ik heb gewerkt met designpapier uit het Noor! Design blok Botanical.


De mal tropical fruit heb ik gestanst uit wit cardstock en vervolgens geembost. Als je het papier na het embossen in de mal laat zitten kun je leuke kleurtjes aanbrengen met distress inkt. De bijpassende tekst "Time to celebrate" mag natuurlijk ook niet ontbreken. 


Dit heb ik ook zo gedaan bij de stansjes van de cocktails en bij de viewmaster.


Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe met hopelijk veel zon!

 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen:

 1. Echt een super zomerse kaart!! Erg leuk. Als je het voorbeeld zo ziet wil je die stansen meteen hebben!! 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kaartje heeft een hoog hebben-gehalte. Het past ook zo goed bij het lekkere weer van nu. Ik zit met de zon op mijn rug in mijn werkkamer te typen en te genieten. Prachtig is het! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! Wat een super leuk en zomers kaartje.
  Oohh wat vind ik het jammer dat ik niet bij je in de buurt woon, want dan was ik zeker langsgekomen om dit gave kaartje te maken.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen