zaterdag 26 april 2014

Wish upon a star

Goedemiddag allemaal op deze koningsdag. Ik had jullie nog meer herenkaartjes beloofd dus hier is er weer eentje die klaar is. Ik ben dit keer aan de slag gegaan met de collectie Gears.


Toen ik het idee zag bij Tiets van hoe ze de gears gestanst had uit kraft papier, en daarna bewerkt met frantage was ik daar helemaal weg van. Het geeft je gears een lekker oude shabby look. Ook heb ik hier en daar de losse gears 6002/0287 nog gebruikt. Ook deze weer bewerkt met frantage.


De tekst komt uit een Dutch Label Art vel van Dutch Doobadoo.


Op deze stoere jongenskaart mocht ook de notebook stans 6002/0259 niet ontbreken. Het designpapier dat ik gebruikt heb is een mix van Studio Light en het Noor! Design Wood texture papierblok 6011/0304.


Ik wens iedereen nog een hele fijne Koningsdag toe, geniet van het lekkere weertje!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



2 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda, ik heb deze stans en de stempel met gears net gekocht, ik vond hem zó leuk voor mannenkaarten! Je kaartje is schitterend, ik ben er helemaal weg van, het jongetje doet me denken aan mijn broer en neefjes vroeger, zo lief... Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat plaatje vond ik ook wel superlief Marlies, wat een braverik he haha! Ik ben heel benieuwd wat voor leuks je gaat maken met de gears stansen! Liefs Jolanda xx

      Verwijderen