zondag 1 december 2013

To have a friend.....

Een nieuwe maand, dus dat betekent weer nieuwe artikelen van Dutch Doobadoo. Ik kreeg vrijdag mijn DT pakketje van Jaap binnen met daarin de nieuwe producten die ik voor Dutch Doobadoo had mogen ontwerpen voor December. Dus snel even uitgeprobeerd....


De Dutch Doobadoo meiden hadden gevraagd of ik een mask met sterren wilde maken, want die is natuurlijk onmisbaar. Dat hebben we dus gedaan. Heb hem lekker shabby gemaakt.


Je kunt dus met dit mask alle kanten op. Leg je mask in verschillende posities op je achtergrondpapiertje of op je stempelafdrukje. Ik heb deze beinkt met een dabber en Memento in de kleur Bamboo Leaves.


Ook heb ik voor dit kaartje de Dutch Paper Art velletjes weer voor de dag gehaald met de hekjes en de lantaarns. Het voordeel van het Dutch Paper Art is dat het zo heerlijk filigraan is. Dit kun je met een stansje nooit zo fijn!


En ik heb het kaartje afgemaakt met een mooie vriendschapstekst uit mijn nieuwe stempelset van Noor! Design 6410/0041. Deze staat boordevol lieve teksten die je naar een vriendin kunt sturen!


Nog even een opsomming van de overige gebruikte materialen.



Het Magnoliaatje is overigens ingekleurd door Raf... dankjewel schat! :)

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kaartje! Mooie kleuren...

    Mooie dingen heb je weer ontworpen.....

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf gaaf gaaf, gewoon helemaal geweldig !
    Gezellige week ☺
    Liefs Erica ¤

    BeantwoordenVerwijderen