zaterdag 21 december 2013

Postcard

Wij zijn weer thuis van een heerlijk weekje vakantie in Drenthe. Ik had wel lekker mijn hobbyspullen mee, maar daar natuurlijk geen zin om te bloggen dus ik zal de kaartjes de komende dagen laten zien aan jullie. In Januari komt eindelijk mijn nieuwe Noor! Design postcard stempel 6410/0031 uit waar we met zijn allen al zo'n poos op hebben moeten wachten.


Ik heb hem voor dit kaartje gestempeld op designpapier met een bruine Memento inkt. Ook heb ik mijn Noor! Design vlinderrand 6002/0251 maar weer eens voor de dag gehaald.


Ik ben dol op de Noor! Design Friendship teksten 6410/0041. Maakt je kaartje extra bijzonder als je ze naar een lieve vriendin wilt sturen.  Deze wat grotere teksten passen perfect in de Noor! Design ovale stans 6002/0258.



Met dit kaartje kan ik dus prima meedoen met de nieuwe challenge van HobbyVision waar het thema dit keer "Goud van Oud" is. Voorwaarde is dat de producten die je gebruikt minimaal 4 maanden oud moeten zijn, en dat zijn een hoop van de mallen die ik gebruikt heb.


Ik vind het leuk om "tafereeltjes" kaartjes te maken dus heb ik achter het poppetje ook het hekje uit de Noor! Design serie Garden gebruikt. Alles wat ik gestanst heb uit aquarelpapier heb ik een beetje aangezet met bruine Memento inkt voor een vintage look.


Het Magnoliaatje is weer ingekleurd met PanPastel. Ik heb een voorbeeld van As gebruikt om te spieken bij het inkleuren. Thanks Assie! x


En ja sorry, daar zijn ze weer....haha, de Dutch Paper Art Knoopjes en Hartjes. Ik gebruik ze bijna op al mijn kaartjes. Maakt het net even af!


En nog even een overzicht van de gebruikte materialen:


Iedereen een heel fijn weekend gewenst!

10 opmerkingen:

  1. Wauw wat mooi Jolanda!! En wat een mooie Post Card weer....... Super!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart Jolan ,leuk hoe je alles gecombineerd heb en je nieuwe stempel is super!!!!!Enne je zei laatst dat ik zo'n beetje alle mallen heb,nou van deze heb ik alleen de vlinderstans,dus valt wel mee toch!!!!

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat valt reuze mee dan Juanita... ik ben trots op je bescheiden koopgedrag! ;-)

      Verwijderen
  3. Wat een ontzettend mooie stempel.....zucht...maar weer op het verlanglijstje, haha!!! En je kaart is ook helemaal top!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. prachtig kaartje Jolanda, echt weer eentje voor op mijn lijstje haha. Fijne feestdagen.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Welkom thuis en je zal vast super genoten hebben en Wat een prachtige kaart en je afbeelding is super mooi...ik wens je hierbij fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om weer thuis te zijn hoor. Jij ook alvast hele fijne dagen en bedankt voor je lieve berichtje op de Facebook pagina van Noor! xx

      Verwijderen
  6. Geweldige kaart heb je weer gemaakt, leuk hoe je alles zo combineert,
    en heerlijk een weekje weg !
    Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
    lekker genieten en knutselen.
    Een goede kerst ☺
    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blijft leuk om je eigen spulletjes te combineren, jij ook alvast hele fijne dagen gewenst! xx

      Verwijderen