maandag 21 oktober 2013

So glad you're in my life

Ook dit kaartje heb ik dit weekend nog even afgemaakt. Het Besties plaatje is ingekleurd door Diny. Kijk eens hoe mooi die haren zijn!!! Mocht je nou, net als ik, niet zo goed kunnen kleuren, dan is er binnenkort de oplossing. Ik heb met gekleurde plaatjes van Diny 3D Knipvellen van de Besties mogen maken voor Joy!Crafts welke binnenkort leverbaar zullen zijn.


De Noor! Design stansjes met wolkjes zijn al een hele poos een hardloper, maar het zonnetje ontbrak nog. Ook die ligt vanaf eind deze week in de winkels dus ik heb hem al even getest. Zowel de wolkjes als het zonnetje heb ik een kleurtje gegeven met PanPastel.


Verder komen er ook weer hele leuke nieuwe Noor! Design tekststempels aan, met teksten die je hier op de foto boven en onder kunt zien.


Als achtergrond voor het plaatje heb ik wederom de Noor! Design Silhouette stempel van de grasrand gebruikt. Zoals je ziet weer een heel ander effect als het kaartje wat ik hier gisteren liet zien. Ik heb de afdruk gemaakt op fluweelkarton met VersaMark en vervolgens ingekleurd met PanPastel.


En dit zijn alle gebruikte materialen, ook weer een hoop nieuwe spulletjes dus:


Een fijne dag allemaal, en tot snel maar weer!

3 opmerkingen:

 1. Wauwww Jolan heel erg mooi...ik vind het een erg leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel San, tis een beetje een ongewoon kaartje maar wel leuk geworden haha x

   Verwijderen
 2. wat mooi dit kaartje en het bestie meisje zo mooi dit vuurrode haar leuk dat er knipvellen van diny straks ook uitkomen die zijn ook zo mooi

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen