zondag 20 oktober 2013

Friends can make it happen

Gisterenavond heerlijk een avondje thuis geweest. Manlief op de bank voor de tv en ik wat aan de freubel, ondertussen gezellig kletsend met de Noor en de Dutch Doobadoo meisjes op de chat. Ze mochten getuige zijn van mijn eerste heat tool en embossing poeder ervaring. Tja, ik ben nu eenmaal niet zo'n die-hard kaartenmaakster dus voor mij zijn heel veel technieken nog nieuw wat altijd voor de nodige hilariteit zorgt bij de meisjes.... ;-)


Onlangs heb ik deze materialen pas aangeschaft bij vriendinnetje Jenine, om gewoon eens uit te proberen. Op de vraag hoeveel kleurtjes embossing poeder ik had moest ik dan ook antwoorden: "uhhh.....1".


Ik heb mijn nieuwe Noor! Design Silhouette stempel 6410/0053 gestempeld met VersaMark op kaftpapier, embossingpoeder erover gestrooid en verhit met de heattool. Ik was zelf erg in mijn nopjes met het effect dat deze stempel dan geeft. De rand en de kaart een paar keer gemat, Noor! Design Floral Flourishes Hartje erop en een mooie tekst en het kaartje is klaar.


Vanaf de 24e ligt deze nieuwe silhouette stempel in de winkels. Dit kaartje gaat deze week op de post naar Jenine waar het aanstaande zaterdag 26 Oktober te zien is tijdens haar demodag.


Alle nieuwe Noor! Design artikelen voor Oktober zullen die dag al in de winkel liggen dus zeer zeker de moeite waard om HobbyVision een bezoekje te brengen.

1 opmerking:

  1. Heerlijk he, eindelijk een keer zo lekker te rommelen en uit te proberen.Wat een mooie embossing op het kraft!

    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen