zondag 1 april 2018

Na regen komt zonneschijn

Goedemorgen allemaal,

Zoals bijna ieder jaar staat er weer een regenachtig paasweekend voor de deur. Dus dan is dit kaartje wat ik gemaakt heb natuurlijk wel heel toepasselijk. Ik heb hiervoor het leuke Rainy Days designpapier van Noor! gebruikt.


Maak als basis een langwerpige kaart van rood en wit aardstock en mat hierop designpapier. Plak je designpapier aan de bovenzijden iet vast zodat je een label kunt maken en hierin kunt steken.


De leuke teksten die je op deze kaart ziet heb ik gemaakt met het gratis digi vel dat je vindt in onze Noor! & Zo Facebook groep onder documenten. Je kunt deze downloaden zelf printen. 


De plaatjes met kindjes in de regen zijn exclusief verkrijgbaar in onze Noor & Zo Cardkit Rainy Days. We hebben er nog een paar dus bestel de kit snel als je hem nog wilt bemachtigen:Ik wens iedereen fijne dagen toe. Misschien zien we je morgen, 2e paasdag, nog want dan is onze winkel open. Tot dan!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen: