maandag 9 april 2018

A Diploma

Dag allemaal,

Wat gezellig dat jullie gisteren zo massaal meegekeken en mee gedaan hebben met de LIVE workshop op Facebook. Dit was de kaart die ik LIVE gemaakt heb samen met jullie.


Heb je de uitzending gemist? Kijk dan op je gemak nog even terug:Hier vind je het patroon van de trapjeskaart.
Neem als basis een stuk aardstock van 29 x 15 cm.
Ril dit op 2,5 / 5 / 9,5 / 14 en 21 cm.

Snijd designpapier:
14,5 cm x 2 cm
14,5 cm x 4 cm
14,5 x 6,5 cm


Snijd een stuk kaftpapier van 10 x 13 cm en mat hierop designpapier 9,5 x 12,5 cm.
Plak deze losse kaart op het laatste trapje zoals je op de kaart hierboven kunt zien.


Zien jullie hoe leuk de nieuwe alfabet tags zijn? Dit is een nieuwe Noor! Design One of a Kind mallende. Charles dobbert gezellig rond in een boei op de golven. Deze is weer verwerkt in een polaroid mal van Dutch Doobadoo.


Dutch Doobadoo heeft een fantastische Dutch Stencil Art basisset met een heel alfabet met daarin letters van 9 cm hoog. Die zijn echt ideaal voor al je persoonlijke kaarten die je wilt maken. Ik heb hier de A gebruikt omdat dit een kaartje is omdat Noor haar A-diploma gehaald heeft.


Tussen de trapjes van de kaart heb ik nog randmallen met zeewier en golven verwerkt. En ook daar plonst nog een keer het maatje van Charles tussendoor! ;-)

En we hebben ook een heel tof ACTIEPAKKET gemaakt bij deze uitzending. Pak je voordeel zolang de voorraad strekt! (klik op onderstaande afbeelding)


Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze uitzending en graag tot een volgende keer!

   


2 opmerkingen:

  1. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!Thanks for sharing.
    ดูหนังออนไลน์

    BeantwoordenVerwijderen