zondag 6 augustus 2017

Noel

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik graag een kerstkaartje met jullie delen. Zoals jullie misschien gezien hebben heb ik de basis gemaakt tijdens de LIVE uitzending op Facebook. Wil je dit filmpje nog eens terugkijken dan kan dat hier:

Het is een luxe model kaart geworden naar een idee van Miranda. Deze kaart stond in een andere uitvoering ook in het laatste Noor magazine.


Snijd kerstrood cardstock van 15 x 22,5 cm en ril dit op 7,5 cm. Mat hierop wit cardstock 14,5 x 14,5 cm en designpapier 14 x 14 cm aan de binnenzijde. En mat hierop wit cardstock 14,5 x 7 cm en designppapier 14 x 6,5 cm.


De takjes komen uit de nieuwe Happy Holidays collectie. Verwerkt hierbij wat embellishments, besjes en belletjes voor een leuk effect!


Snijd kerstrood cardstock van 11 x 22 cm en ril dit op 11 cm. Mat hierop wit cardstock 10,5 x 10,5 cm en designpapier 10 x 10 cm.


Het designpapier wat ik op deze kaart gebruikt heb komt uit de mooie set Christmas Eve.


Deze vellen zijn dubbelzijdig bedrukt in formaat A4 en zitten verpakt per 12 vel.


Het leuke koekhuisje komt uit een One of a Kind mallenset van Noor! Design. Hier zitten ook de mooie kristallen in die op de voorzijde van deze kaart gebruikt zijn.

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten