vrijdag 27 mei 2016

Knuffels....

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag allemaal,

Zoals jullie weten zijn wij vorig weekend met 25 dames een weekend in een groepshuis gedoken om 24/7 te freubelen. Nou en daar komen dan een hoop kaartjes uit kan ik je vertellen, dus ik heb de komende daagjes veel om jullie te showen.... ;-)

Vandaag heb ik een kaart gemaakt met de nieuwe vlindermal van Dutch Doobadoo.


Het is een stencil waarmee je een kaart kunt maken die je open en dicht kunt klappen. Aan beide zijden van de kaart zit dus een vleugel. 


Het stempelafdrukje van Saturated Canary heb ik ingekleurd met de BrushMarkers van Winsor & Newton. Het Noor! Designpapier Budding Spring is al mooi van zichzelf dus dat heeft verder niet zoveel nodig dan alleen dit stempelafdrukje vond ik.


De scharnieren die je ziet op dit kaartje zijn ook een nieuwe Vintage Flourishes mal van Noor! Design. De kaart is aan de binnenzijde afgewerkt met de klimopstans en wat bloemetjes.Dichtgeklapt ziet dat er dan als volgt uit: 


Plak een lintje onder je designpapier voor je dit papier vastplakt zodat je je kaart ook dicht kunt knopen met een strik. Op de grote vlinder heb ik nog ene uitgestanste Noor vlinder gebruikt. Als je deze in twee├źn knipt krijg je een mooi resultaat. 


En zo ziet je kaart er staand uit. Het mooie hoekje wat je op deze kaart ziet is ook een nieuw Noortje!


Leuk dat je weer even voorbij kwam op mijn blog. Laat gerust een reactie achter, vind ik gezellig om te lezen. Fijn weekend gewenst allemaal en tot de volgende keer maar weer! 


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen:

 1. Schattige kaart, prachtige nieuwe mallen! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief, leuk en schattig kaartje heb je gemaakt en wat zijn die nieuwe mallen weer mooi om in je bezit te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het een erg leuke kaart
  gr
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen