dinsdag 22 december 2015

Season of Change

Hallo lezers,

We zitten er stiekem wel een beetje op te wachten toch, dat het weer om gaat slaan? Maar daar ziet het gezien de temperaturen nog niet naar uit. Geloof nooit dat we een witte kerst gaan krijgen. Hooguit wat regen.... Ook leuk om een kaartje mee te maken!


5 januari komt er weer een nieuw mask stencil uit van Dutch Doobadoo in een klein formaatje A6 met regendruppels. Leg deze op je cardstock en ga met een dauber met distress inkt hier overheen. Zo krijg je een leuke achtergrond voor je kaartjes. 


Zoek een bijpassend stempelafdrukje zoals deze van Hanglar Stanglar. Ik heb ene klein tafereeltje van mijn kaart gemaakt met gras en een hekje enz. De tekst komt uit de Noor! Design stempelset Autumn. Dit kaartje was weer een anders dan ik van mezelf gewend ben. Vond het eigenlijk best heel leuk om op een kaart te spelen met mask stencils en inktjes. Dat gaan jullie dus zeker vaker zien! ;-)


 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten