maandag 7 december 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #10

Daar is dan alweer de 10e Dutch Doobadoo blog Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.
Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. En willen we laten zien dat je een shape art ook staand kunt gebruiken. Zo krijg je een heel leuk effect.

En dit is mijn bijdrage geworden gemaakt met deze sketch:


Ik heb de Dutch Shape Art getekend op kraft en wit cardstock, en de 3e maat op designpapier uit het Noor! Design blok Berry Sweet. 


Deze leuke tekst komt ook weer uit het Noor! Design scrapblok Rustic Wood.  Maak een mooie toef bloemen op je kaart en plak hierachter takjes en swirls van Noor! Design. 


Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 december 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op het Dutch Doobadoo blog bij Mr. Linky.

Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar:  joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

470.713.302 Swing Card Art Romance     470.713.593 Card Art Phone

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem schitterend geworden Jolanda tja daar denk je niet zo gauw aan
  om hem te draaien maar waarom niet heel erg leuk.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem schitterend geworden Jolanda tja daar denk je niet zo gauw aan
  om hem te draaien maar waarom niet heel erg leuk.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is schitterend, super mooi gedaan. Ik heb deze mal van DDD ook en ga er zeker iets mee maken. Bedankt voor de inspiratie.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen