donderdag 1 januari 2015

Voor Raffa

Hallo lieve allemaal,

We zijn er weer. De allerbeste wensen voor al onze Noor vriendinnen. Dat het maar weer een creatief jaar mag worden. Ik ben even uit de running geweest. Ons kleine meisje kwam geheel onverwacht maandagavond in het ziekenhuis te liggen met een virusinfectie op haar longen. Gelukkig mochten we op oudejaarsdag in de namiddag weer naar huis.

Maar daardoor dus een paar dagen niet geblogd. Ik heb nog een kaartje wat ik jullie wilde laten zien:


Deze kaart had ik gemaakt voor mijn lieve vriendinnetje Raff, die op 30 december jarig was. Het stempelafdrukje is ingekleurd met Copics en heb ik van Diny gekregen. Het pastte precies bij het nieuwe papierblokje Let's Party wat vanaf eind januari in de winkels zal liggen.


De tekst op deze kaart komt ook uit dezelfde nieuwe Noor! Design collectie Let's Party. Ik heb bij het ontwerpen van deze stempelset gekozen voor een stoer lettertype en daar teksten met een knipoog bij gemaakt. Vinden jullie hem leuk?


De tekst heb ik weer gestempeld op 1 van mijn favoriete vierkante Noor mallen.


Een fijne nieuwjaarsdag gewenst allemaal. Ik hoop jullie ook dit jaar weer vaak te mogen begroeten hier op mijn blog!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:2 opmerkingen:

 1. Beste Jolanda, ben blij te lezen dat het weer goed gaat met jouw dochtertje. Bedankt voor het antwoord op mijn vraag wat "blauwe" mallen zijn. En natuurlijk: dit is ook weer heel mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jolanda, wat fijn dat je dochter weer thuis is. Genieten van elkaar.

  De beste wensen voor 2015.

  Groetjes,
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen