woensdag 30 april 2014

Hanger voor Moederdag

Jullie hebben het misschien al op Facebook voorbij zien komen, maar ik heb voor Jenine voor de Noor! Design webshop een vel met digi stempels gemaakt voor Moederdag (bloemen en teksten) om hiermee een leuk Moederdag cadeautje zelf te maken.


Wil jij dit vel met digi's ook ontvangen dan moet je snel zijn. Morgen, donderdag dus, zal Jenine in de avond de nieuwsbrief eruit sturen vanuit de Noor! Design webshop. Sta je ingeschreven dan krijg je ze dus ook. Klik hier op bovenstaand logo om te zien hoe je jezelf in kunt schrijven.

Ik heb ervoor gekozen om met de digi stempels een moederdag hanger te maken. Zowel de rozenstempel als de losse teksten staan op het gratis vel wat je kunt ontvangen.


Het MDF heb ik eerst beplakt met designpapier en de randjes aangezet met gesso. Toen ben ik aan het spelen gegaan met stempels en mallen. Onderaan dit bericht kun je zien welke producten ik gebruikt heb. 


Op de kleinste hanger heb ik het rustig gehouden. Een tekst en een paar keer gemat op wat stansjes van Quickutz.  De houten vlindertjes komen uit een doosje van CraftEmotions.


De hanger is van MDF en heb ik vorig jaar mogen ontwerpen voor Let's Get Bizzee. Je koopt de set als verpakking van 3 stuks in 3 verschillende formaten. 



En dan is dit nog even het totaalplaatje van de hanger. Ik heb de 3 delen aan elkaar gemaakt met geruit lint en er op iedere bloem strikken in gemaakt.


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met dit moederdag project. Leuk om op te hangen in bijvoorbeeld de keuken of het toilet!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



maandag 28 april 2014

Baby

Ik heb vandaag weer een kaartje met een olifantje voor jullie van Wild Rose Studio. Ik vind ze zo ontzettend lief dat ik ze maar blijf maken!


Ik heb weer mijn favoriete Noor1 Design papierblok 6011/0308 spring van dit moment gebruikt. De pastelkleurtjes vond ik prima passen bij een babykaartje.


De tekst baby heb ik gestempeld op designpapier (ook uit het zelfde blok spring) met de Noor! Design Scrabble letters stempel 6410/0079.


Er is deze maand ook weer een vel met nieuwe ronde button stempels met teksten uitgekomen en daarvan heb ik er 1 gebruikt op dit kaartje. Weer allerlei teksten voor allerlei gelegenheden, dit keer weer eens in het Engels.


Op de kaart heb ik nog wat bloementoefjes gemaakt en deze afgewerkt met Dutch Paper Art blaadjes van Dutch Doobadoo.


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



zondag 27 april 2014

Pluk de dag

Heeft iedereen een beetje een leuke 1e Koningsdag gehad gisteren? Het leek mij leuk om op Koningsdag een project te maken met een Hollands meisje.


Deze ingekleurde afbeelding kreeg ik vrijdag bij Doe@Ding van Raff tijdens haar demo met l'Aquarelle van Sennelier. Het is een Besties stempel van Joy!Crafts.


Verder jeukten mijn handen natuurlijk om aan de slag te mogen gaan met de nieuwe Dutch Paper Art vellen van Dutch Doobadoo.


Als basis heb ik het nieuwe MDF vogelhuisje 6200/0159 van Noor! Design gebruikt en deze eerst beplakt met designpapier.


Er zijn deze maand ook weer leuke nieuwe Dutch Paper Art vellen uitgekomen met randjes en bloemetjes die ik ook verwerkt heb op mijn vogelhuisje.


En op een vogelhuisje mogen natuurlijk vogeltjes ook niet ontbreken. Deze heb ik gemaakt met de Dutch Cardboard Art figuurtjes van Dutch Doobadoo.

Ik wens iedereen nog een fijne zondag toe!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



zaterdag 26 april 2014

Wish upon a star

Goedemiddag allemaal op deze koningsdag. Ik had jullie nog meer herenkaartjes beloofd dus hier is er weer eentje die klaar is. Ik ben dit keer aan de slag gegaan met de collectie Gears.


Toen ik het idee zag bij Tiets van hoe ze de gears gestanst had uit kraft papier, en daarna bewerkt met frantage was ik daar helemaal weg van. Het geeft je gears een lekker oude shabby look. Ook heb ik hier en daar de losse gears 6002/0287 nog gebruikt. Ook deze weer bewerkt met frantage.


De tekst komt uit een Dutch Label Art vel van Dutch Doobadoo.


Op deze stoere jongenskaart mocht ook de notebook stans 6002/0259 niet ontbreken. Het designpapier dat ik gebruikt heb is een mix van Studio Light en het Noor! Design Wood texture papierblok 6011/0304.


Ik wens iedereen nog een hele fijne Koningsdag toe, geniet van het lekkere weertje!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



donderdag 24 april 2014

Birthday

Ik ben weer thuis van een gezellige demodag bij HobbyVision in Rijssen. Samen met Jenine heb ik vandaag de klantjes de nieuwste Noor! Design artikelen laten zien. Deze maand hebben we eindelijk weer eens wat stoere producten voor het maken van mannenkaarten.


Wat dachten jullie van deze nieuwe Silhouette stempel 6410/0092? Ik heb hem met bruine Memento inkt gestempeld op designpapier.


De nieuwe vlaggenlijn 6002/0277 heb ik ook gestanst uit kraft papier. De nieuwe Noor! Design Typewriter keys stempels 6410/0078 passen er weer precies op. Ik heb de tekst "hoera" gestempeld en deze rondjes uitgeknipt en met wat 3D kit op de vlaggenlijn geplakt.


De tekst op de kaart komt uit een uitdrukvel uit de collectie Dutch Label Art van Dutch Doobadoo. De labels zijn kant-en-klaar, handig want dan hoef je niet heel de tijd je stempelgerei voor de dag te halen.


Dit was het eerste mannenkaartje maar ik kan jullie verklappen dat er heel snel meer volgt. Ik laat jullie ook morgen weer leuke toepassingen zien op de koopavond bij Doe@Ding. Kom jij ook?


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: