zondag 8 juni 2014

Liefs voor Vaderdag

Volgende week zondag is het alweer vaderdag. Ik denk dat de meeste papa's van Nederland het toch ook wel leuk vinden om een zelfgemaakt cadeautje te krijgen. Daarom heb ik vandaag wat inspiratie voor jullie. Ik heb een poos geleden dit MDF Fotolijstje met de tekst "liefs" mogen ontwerpen voor Let's Get Bizzee.


Ik heb het fotolijstje eerst wit gemaakt met gesso en er een zwart wit foto van Noor en mij bijgekocht.


Op MDF kun je prima werken met de Dutch Mask Art stencils van Dutch Doobadoo. Ik heb dit keer gekozen voor dit model met bloemen:


Leg het stencil op de hoekjes van je MDF fotolijst en zet het design op de hoeken met Liquitex structuurpasta. Ik heb de dikke variant pasta want ik vind persoonlijk dat die meer reliëf geeft.In Augustus komt er een mooie nieuwe serie PanPastels uit in Parelmoer kleurtjes. Wij bofkonten, mochten als Colourstock Design Team deze kleurtjes al uitproberen. Ik heb mijn structuurpasta, nadat deze droog was, op kleur gemaakt met de 29535 Pearl Red.


Verder kun je op een Mixed Media project vrijwel alles gebruiken wat je nog in je kasten hebt liggen: bloemen, swirls, knoopjes, chipboard figuren enz. Lijmpistool aan en plakken maar!


Ik werk vaak al op kleur met de bloemen maar ik heb ze nadat ik klaar was toch nog allemaal een beetje wit gemaakt met gesso. Als dit droog is kun je dit alles ook weer een kleurtje geven met PanPastel zodat alles een mooi geheel wordt.

Nog een fijne zondagavond gewenst en een zonnige 2e pinksterdag morgen!6 opmerkingen:

 1. Ahh wat lief zeg hihi daar zal ie vast wel blij mee zijn :D
  lieve groetjes Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtig kunstwerkje. Je hebt me ge-inspireerd! Ik knutsel elke vrijdagavond met 2 tienermeiden van 13 jaar. En elke keer pak ik toch de producten van Noor! en natuurlijk de DDBD. Het is zo mooi en toegankelijk voor elke doelgroep. Super dat er dit soort materialen bestaan! Bedankt. Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief berichtje Sylvia, fijn om te horen dat onze producten je bevallen. Fijne dag xx

   Verwijderen
  2. Jeetje zet ik een heel verhaal neer, is die weg. Nu ik vind hem heel leuk en zoeter dan zoet, maar zou graag een stoere mannen variant willen zien. De

   Verwijderen
  3. Die stoere variant is leuk voor op zijn kantoor.

   Verwijderen