Pagina's

zaterdag 13 augustus 2022

The rest is confetti

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen) 

Goedemorgen op deze zonovergoten zaterdag!
Vandaag heb ik een slimline kaartje dat ik jullie graag wil laten zien. Deze maand hebben we bij CraftLab weer een nieuwe artikel namelijk onze Borderz stansen (lees randstansen in het nederlands). Er is een uitvoering met wolkjes en een met grasrandjes en het handige is dat ze op slimline formaat zijn.
Ik heb op de basis van mijn kaart diverse wolkjes gecombineerd en ze op kleur gemaakt met een water reactive inkt in blauwe tintjes.


Ik heb mijn kaartje aangekleed met Frenkie en zijn vriendje.  Door een witte strook papier te scheuren kun je er een winter landschapje van maken.


In mijn winterlandschapje heb ik de vriendjes aangekleed met een muts en wollen sjaal uit de Eline Collectables set met outfits. Deze passen ook prima op alle Friendz diertjes. 


De tekst "the rest is confetti" komt uit de CraftLab stempel hooray. Houd je niet van engelse teksten dan is deze er uiteraard ook gewoon in het nederlands. Met de oogjes stansen van Frenkie heb ik confetti doos gemaakt op het kaartje als finishing touch.


Breng hier en daar wat accentjes aan met een witte Signo multiliner. De ballonnen zijn natuurlijk ook van CraftLab en die komen uit de Friendz Party accessoires set.


Ik wens jullie allemaal weer een zonnige dag!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


 2 opmerkingen: