woensdag 24 januari 2018

Baby Boy

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Deze avond heb ik weer gezellig een kaartje gemaakt LIVE op Facebook. Het is een babykaart geworden waarbij ik het Noor! Design stansblok Little Miracle gebruikt heb.


Heb je de uitzending gemist? Dan kun je hier nog even terugkijken:In dit blok zit designpapier, stansjes, plaatjes, postcards, borders, teksten en meer leuks voor zowel jongens als meisjes.

In dit blok zit eigenlijk bijna alles om een compleet kaartje te maken. Het enige wat ik toegevoegd heb is een mooie blauwe Noor mal waarin ik het plaatje uit het blok geplakt heb.


De bloemen die je ziet op deze kaart zijn ook nieuwe stansjes van Noor! Design in de collectie Floral Flourishes.


Deze kaart was tevens mijn bijdrage voor de Dutch Doobadoo Sketch Challenge van deze maand. We willen graag dat je de Dutch Shape Art Pentagon gebruikt en verder de sketch zo goed mogelijk volgt. Als je op onderstaande afbeelding klikt wordt je doorgelinkt naar de Dutch Doobadoo Challenge groep:


Gezellig dat jullie weer gekeken hebben naar mijn uitzending en tot een volgende keer maar weer!

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Wat een schattig kaartje, met mooie, zachte kleuren! Met recht een topbabykaartje!

    BeantwoordenVerwijderen