donderdag 23 februari 2017

Friendship

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Dag dames,

Leuk dat jullie weer even langskomen op mijn blog. Vandaag wil ik graag een vriendschapsboekje laten zien dat ik gemaakt had voor onze avondworkshop bij Noor & Zo. Het thema was "Under the Sea" en we hebben dit project met 16 dames gemaakt. 


Op de voorzijde van het boekje heb ik de "puntkaart techniek" geleerd van Raff gebruikt. Achter de punten heb ik stukjes visnet verwerkt en het boekje is aangekleed met stansjes 


In het boekje heb ik plaatjes gebruikt uit de Noor! Design knipvellenset Seaside Greetings. Maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om echte foto's te gebruiken. 


Het designpapier komt uit de nieuwe Under the Sea papiersets. Gebruik in je boekje ook stukjes gescheurd ribbelkarton voor een leuk effect. 


In het boekje heb ik verschillende formaten pagina's gemaakt en overal zijn tags in gestoken. 


Ik heb zowel de nieuwe als de oudere Under the Sea stansjes verwerkt in mijn boekje.


Wil je weten hoe dit boekje gemaakt is? Loop dan gerust eens binnen in onze winkel. Daar staat dit boekje ook,  kun je er eens live in bladeren.

Fijne dag gewenst allemaal! 

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen:

  1. Nou Jolanda ik vind hem schitterend! Een heel project! Ik heb met studie zitten kijken naar alle prachtige bladzijde's! Echt prachtig!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk en mooi project Jolanda. Helemaal te gek en wat een prachtige kleuren.

    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen