dinsdag 24 januari 2017

Happy Birthday

(onderaan dit bericht overzicht met gebruikte materialen)

Hallo allemaal,

Daar zijn we weer met een kaartje. Ik heb heel veel gemaakt tijdens ons freubelweekendje maar ik had nog geen tijd gehad om ze op de kiek te zetten. Vandaag wil ik jullie graag als eerste dit paarse kaartje laten zien. 


De basis voor mijn paarse kaart is een Dutch Shape Art mal. Het designpapier wat ik gebruikt heb komt uit het Noor! Design stansblok Lavendel.

Ook de leuke banner met tekst en de postcard komen uit ditzelfde stansblok.


De libelle is een stanst uit de nieuwe One of a Kind Spring Set. Een set met maar liefst 17 mallen allemaal in het thema voorjaar, om eindeloos te combineren. 


Het plaatje op mijn kaart is van Maja Design en ik heb ook dit keer kant-en-klare paper flowers gebruikt. 


Achter de bloementoef zie je het vogelhuisje uit de Noor! Design collectie Little Happiness.


Bij de Noor! Design lavendelcollectie gebruik ik heel vaak de paarse Pearlpen van Dutch Doobadoo. Deze heeft een prachtige parelmoerkleur paars waarmee je zelf mooie parels op je kaarten kunt maken. 


We hadden afgelopen weekend in onze Noor! Design Facebook groep ook een uitdaging om een paarse kaart te maken naar aanleiding van dit kleurenpalet:


Leuk om te zien dat er weer zoveel mee gedaan is. Het regende weer paarse kaarten in onze Facebook groep. We hebben uiteindelijk toch een winnares gekozen en dat is geworden:

Cootje Verhoeven


Cootje stuur jij ons even je adres op info@noortje-design.nl dan sturen we je een leuke prijs toe.

Iedereen nog een fijne avond gewenst en tot snel maar weer!


   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
1 opmerking:

  1. Prachtig kaartje! Mooie kleurtjes!
    Fijn weekend groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen