maandag 29 juni 2015

New born baby

Daar zijn we weer eens met creatie. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de laatste nieuwe babycollectie van Dutch Doobadoo. Als basis heb ik de Dutch Box Art mal melkpak gebruikt. Ik heb deze gemaakt uit kraft papier. 


Het designpapier wat ik gebruikt heb komt uit het papierblok spring waar allemaal lieve pastelkleurtjes in zitten. Ik heb ook mijn favoriete blauwe mal weer eens voor de dag gehaald. Een paar gestanste babyschoentjes erop uit kraft.


Op een mini kraft label heb ik een tekst uit het Dutch Paper Art vel geplakt. Met een crop a dile heb ik gaatjes gemaakt in het pakje en hier een koord doorheen gehaald, belletjes en mijn label eraan en een strik erin gelegd.


Zo heb je een leuk kraamkadootje waar je bijvoorbeeld een leuke romper in kunt doen!


 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



maandag 15 juni 2015

Speciaal voor jou

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we met het hele Dutch Doobadoo Design Team een bepaald product nemen en daar allen een creatie mee maken. 


Deze keer de Dutch Card Art mal Vogelkooi. Leuk als decoratie, kado of om te verwerken op je kaart. Tekenen, knippen en naar eigen idee aankleden!

Dit is mijn bijdrage geworden. Ik laat jullie zien dat je deze mal niet als basis hoeft te gebruiken. Het kan dus ook prima als onderdeel op een zomers project. 


Als basis heb ik de Dutch Doobadoo MDF kaasplank genomen en deze beplakt met papier uit het Noor! Design blok Berry Sweet. Het plaatje is onze kleine Noor en dit zit in het nieuwe Paper & Pictures blokje Summer Lovin.


Ik heb op mijn project een leuke toef gemaakt met gestanste swirls, bladeren en bloemen. 


En tot slot nog een mooie tekst in de tekstballon stans uit de collectie Labels & Tags. 

Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. 



Wat moet je doen?
  • Ga tussen 15 t/m 18 juni 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.

Ik wens jullie allemaal veel plezier met hoppen. Vanuit hier mag je dus weer door gaan naar het blog van Marianne. Fijne dag en tot snel!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



zaterdag 13 juni 2015

Winter!

Terwijl het zonnetje hoog aan de hemel staat ben ik alweer bezig met winterse kaartjes. Volgende week is het dan zover... dan liggen eindelijk de eerste Noortjes voor kerst weer in de winkels!


Er komt weer een uitbreiding op onze populaire collectie Winter Wishes.
Nieuw deze maand zijn de halve cirkel met sterren en ook een stempelset met winterse teksten.


Zoals je ziet heb ik deze gecombineerd met bestaande Winter Wishes producten. 


Het vintage plaatje is van HobbyVoordelig. Kijk maar onder aan dit bericht welke producten ik gebruikt heb.

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



woensdag 10 juni 2015

Voor altijd in mijn hart

Goedemorgen allemaal,

Vandaag gaan we weer gezellig bloghoppen met alle meiden uit ons Sennelier team. Zoals iedere maand nemen we met het hele team allemaal dezelfde stempel.


Het is verrassend om te zien hoeveel verschillende kaartjes er dan tevoorschijn komen. Dit is deze keer mijn bijdrage:


Als basis voor de kaart heb ik een Dutch Shape Art stencil genomen. Ik heb gewerkt met designpapier uit het Berry Sweet blok. Ook de Berry Sweet stansjes heb ik dus terug laten komen in mijn kaartje.


Het stempelafdrukje heb ik dus ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier.


Verder mogen de blauwe Noor mallen en ook de tekststempels natuurlijk niet ontbreken op mijn kaartje.


Wil je de gehele kaarten zien van ons team? Ga dan gezellig langs alle blogs en doe mee met onze bloghop!
  • Hop van 10 juni t/m 13 juni langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Sennelier blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Dit is de volgorde van de Bloghop:

Annette 
Nicole
Joyce
Jolanda Bergmans
Anke
Jolanda de Ronde
Natuurlijk maak je ook kans op een Aquarel blok van Schut. 
Ideaal vor het inkleuren met L'Aquarelle t.w.v. 9,95.

114981/1531 Schut Drawing Paper A4
Mochten jullie nog vragen hebben over het kleurgebruik, dan horen we dit graag!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)