maandag 19 oktober 2015

Think Happy Thoughts

Dag lezers,

Ik had hem jullie gisteren al op Facebook laten zien. Dit wordt de nieuwe Noor! Design mal die vanaf  deze week weer in de winkels zal liggen. 


Deze doily lijkt net een echt taartkleedje en is dus heel leuk voor op je scrapkaarten. Natuurlijk ben ik er zelf ook al mee aan de slag gegaan en ik heb er deze labelkaart mee gemaakt. 


De basis van de kaart is gemaakt met een Dutch Shape Art mal label. Het designpapier komt uit het Noor! Design blok Berry Sweet. Het stempelafdrukje is van Mo Manning en is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. 


Zoals je ziet heb ik de nieuwe doily achter wat stukjes designpapier gestoken. Achter het stempelafdrukje een stukje ribbelkarton zodat het plaatje nog beter uitkomt. De tekst "Think Happy Thoughts" komt weer uit het Noor! Design blok Rustic Wood. 


Onderop de kaart heb ik een leuke toef gemaakt met daarin Noor! Design blaadjes en takjes. Wat paper flowers erbij en je kaart is af. 

Iedereen weer een fijne werkweek gewenst en bedankt weer voor je bezoekje aan mijn blog!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Gave nieuwe mal, prachtig kaartje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen