dinsdag 5 mei 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #3

Dit is alweer de 3e maand dat we bij Dutch Doobadoo op het blog een sketch challenge organiseren. Dit keer dacht ik, laat ik eens geen Dutch Shape Art mal als basis nemen maar een Dutch Box Art mal. Ik heb dit keer de pillow box genomen. 

Deze neem je dus als basis en dan ga je opbouwen volgens bovenstaande sketch.
Dit is wat ik ervan gemaakt heb:


Het designpapier dat ik gebruikt heb komt uit het Botanical blok. De randjes van het papier heb ik gedistressed en beinkt.


De tekst die ik gebruikt heb komt uit een Noor! Design stempelset. Ze doen het hartstikke mooi in een ovalen mal. Ik heb het doosje verder afgewerkt met wat takjes en bloemen. 


Wil je ook meedoen met deze sketch challenge? Klik dan op onderstaand logo en lees wat je moet doen en natuurlijk ook wat voor leuke prijzen je kunt winnen:


Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen. Ik vond het zelf weer erg leuk om te maken en ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
1 opmerking:

  1. mooi Jolanda! De grote teksten zijn inderdaad erg fijn, komen mooi over en je kunt je overal voor gebruiken! Dank je voor deze sketch, ik zal 'm nu ook maar gaan maken hihihi

    BeantwoordenVerwijderen