zaterdag 6 december 2014

XOXO

Hallo allemaal,

Iedereen een fijne sinterklaasavond gehad? Hier was het erg gezellig, Noor vreselijk verwend door de sint. Gelukkig is de goedheiligman weer naar Spanje, weer rust in huis! ;-)
Ik heb vandaag weer een kaartje voor jullie. 


Als basis heb ik weer de nieuwe Dutch Shape Art mal gebruikt. Ik houd erg van contrasterende kleurtjes zoals zwart met rose. Hert stempelafdrukje is van Hanglar Stanglar.


Op dit kaartje heb ik de nieuwe Noor! Design randmal gebruikt met lieveheersbeestjes. Ik heb deze ook gemaakt in niet-traditionele kleurtjes zwart met roze. Stans de mal 2 x: 1 x uit zwart cardstock en 1 x uit roze cardstock. Bij het roze cardstock laat je het papier in je mal zitten na het embossen en beinkt je hem met zwarte inkt. Zo krijg je zwarte stipjes. Knip vervolgens alleen de lijfjes van de lieveheersbeestjes uit en plak deze op de zwarte randmal die je gestanst had. 


Verder heb ik op dit kaartje het oplegkaartje van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze krijg je gratis bij aankoop van een flesje Dutch Doobadoo alleslijm. Hele fijne lijm waar je echt alles mee kunt plakken!

Ga je dus een flesje kopen, vraag dan naar het gratis oplegkaartje!


 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking: