vrijdag 16 augustus 2013

Roses are red

Na de cursusdag PanPastel die we met de Noor meisjes onlangs gehad hebben onder leiding van Annie en Diny kan ik wel zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben aan de pannetjes. En omdat ik toch vaak hoor dat ze vrij prijzig zijn wil ik jullie laten zien dat je met slechts 2 kleurtjes (rood en geel) al een heel leuk kaartje kunt maken:


Ik heb met een nieuwe achtergrondstempel Script van Noor! Design die nog uit moet komen zelf mijn designpapier gemaakt. Vervolgens de roos gestempeld met Noor! Design stempel 6410/0048 en ook weer ingekleurd met alleen rode en gele PanPastel.


Ik heb het kaartje bewust CAS gehouden en deze alleen opgeleukt met twee stansjes: de Noor! Design Vlinder 6003/0023 en de rand uit de serie Ribbons & Bows 6002/0187. Door deze laatste heb ik een lintje geregen.


Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vonden. Ik heb er nog veel meer gemaakt in de vakantie dus die zal ik de komende daagjes ook showen.

7 opmerkingen:

 1. Heel mooi Jolanda maar ik heb een vraag ik fixeer nog met haarlak dat heb ik geleerd bij Annie maar mijn stempels lopen altijd uit zou dat door de haarlak komen of doe ik iets verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In principe moet het met haarlak ook wel gaan maar ik gebruik de speciale fixatief. Ook niet teveel spuiten en niet te dicht bij je werk houden. Dus eerst fixeren na het PanPastellen en daarna pas er overheen stempelen met een watervaste inkt.

   Verwijderen
 2. erg mooi!!
  ook je catalogus SUPER!!
  gr Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat je mijn catalogus mooi vindt! :)

   Verwijderen
 3. Echt helemaal geweldig Jolanda, en ja ik ben er ook nog
  steeds helemaal weg van.
  Ik zit steeds weer de leuke labeltjes te bewonderen die
  ik gemaakt heb ☺

  Gezellig weekend, liefs Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen