zondag 27 december 2015

Merry Christmas

The day after.... of 3e kerstdag, hoe zullen we het noemen?
Ik heb alweer allemaal leuke nieuwe Noortjes liggen van de januari collectie. Nu het dus kerstvakantie is is er lekker veel tijd om daar mee te spelen.
Ik heb een vervolg gemaakt op de populaire No End Border set.


Het is wederom een set met 3 stansen zonder begin en einde. Je kunt ze dus verlengen of direct aan je kaartpapier stansen. 


Ik heb de rand dit keer onder een rand designpapier geplakt. In de linkerbovenhoek zit natuurlijk ook weer een blauwe mal van Noor! Design. Deze heb ik na het embossen in de mal laten zitten en beinkt met lichtgrijze inkt. Het designpapier van het kaartje komt uit het blok Shabby Christmas. 


De tekst "Merry Christmas" heb ik gestanst uit wit cardstock. Als je vervolgens de mal ondersteboven op kraft cardstock legt, overtrekt met potlood en uitknipt krijg je een leuk modelletje om je tekst precies op te matten. Deze leuke malletjes zijn er met meerdere teksten: 

 


De rolroosjes heb ik ook zelf gemaakt met de Noor! Design Floral Flourishes mal. Ik heb het kleinste maatje gebruikt en gestanst uit rood cardstock. Dit vond ik wel gezellig passen bij de rode sjaal van de pandabeer. De roosjes heb ik wat aangezet met gesso. Onder de roosjes zit wat tilantia en een takje uit de Noor! Design Vintage Flourishes collectie. 


Ik vind het lastig om af te kicken van het kerstkaartjes maken dus ik ga er nog gewoon even mee door. Dan is dit mijn eerst kerstkaart voor 2016 zullen we maar denken! ;-)

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



Warm & Cozy


Goedemorgen op deze zondagmorgen,

Hebben we de kerstdagen allemaal weer overleefd? Nu een dagje lekker uitbuiken?
Ik ga vandaag zelf nog heerlijk wat een de freubel denk ik.

Ik wil jullie ook nog graag een paar ATC kaartjes laten zien die ik gemaakt had. 

 

Als basis heb ik een wit ATC kaartje genomen van 64 x 89 mm. Daarop heb ik een designpapier gebruikt uit de speciale Noor! Design ATC blokjes. Deze hebben formaat 60 x 85 mm en passen dus precies op een ATC kaartje. Handig toch?


Verder heb ik op mijn ATC kaartje gewerkt met de speciale ATC Multistencils en structuurpasta.

 


Hoe je dit verwerkt dat kun je zien in het filmpje dat ik voor jullie gemaakt heb hierover:




Een fijne dag gewenst en tot de volgende keer maar weer!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



donderdag 24 december 2015

25 december

Het laatste kerstkaartje van dit jaar! 
Ik kon het niet laten om er gisteren nog gauw 1 te maken. Ik had het nieuwe Dutch Stencil Art malletje van Dutch Doobadoo namelijk nog voor mijn neus liggen waar nog niets mee gedaan was.


Deze mal leg je op de achterzijde van je cardstock, teken je over en knip je uit. Vervolgens kun je de cijfers nogmaals matten op cardstock. Het papier dat ik gebruikt heb is van Maja Design. 


Ik heb de cijfers 25 op een uitgestanste cirkel geplakt. Daarbij een label gemaakt met de tekst "december" uit de Noor! Design stansenset Through the Year. 


Het stempelafdrukje is van Hanglar Stanglar. 


De kaart is natuurlijk verder aangekleed met Noor! Design stansen met sterren en ijspegels. 

Ik wens iedereen alvast een hele fijne kerstavond!


 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



dinsdag 22 december 2015

Season of Change

Hallo lezers,

We zitten er stiekem wel een beetje op te wachten toch, dat het weer om gaat slaan? Maar daar ziet het gezien de temperaturen nog niet naar uit. Geloof nooit dat we een witte kerst gaan krijgen. Hooguit wat regen.... Ook leuk om een kaartje mee te maken!


5 januari komt er weer een nieuw mask stencil uit van Dutch Doobadoo in een klein formaatje A6 met regendruppels. Leg deze op je cardstock en ga met een dauber met distress inkt hier overheen. Zo krijg je een leuke achtergrond voor je kaartjes. 


Zoek een bijpassend stempelafdrukje zoals deze van Hanglar Stanglar. Ik heb ene klein tafereeltje van mijn kaart gemaakt met gras en een hekje enz. 



De tekst komt uit de Noor! Design stempelset Autumn. Dit kaartje was weer een anders dan ik van mezelf gewend ben. Vond het eigenlijk best heel leuk om op een kaart te spelen met mask stencils en inktjes. Dat gaan jullie dus zeker vaker zien! ;-)


 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



maandag 21 december 2015

Merry Christmas


Hallo allemaal,

Een winters kaartje, ook al hebben we dan nog geen winter gezien  dit najaar! :)
De basis voor deze kaart heb ik gemaakt met een nieuwe Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo die vanaf 05 januari in de winkels zal liggen.


Leg de mal op de achterzijde van je cardstock, trek over met potlood en knip uit. Doe dit in verschillende formaten in verschillende kleuren en plak dit alles op elkaar. 


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Doodle rondom je stempelafdrukje nog een randje met een zwarte Copic marker. Bovenin de kaart komt ook Santa nog voorbij met zijn rendieren. 


De leuke sterren die je op de kaart ziet komen uit een Dutch Cardboard Art vel van Dutch Doobadoo. Ik heb ze wat aangezet met witte gesso en er stipjes op gemaakt met een witte Molotow marker. Onder het designpapier zit de ijspegelrand geplakt.  


Het label met de kerstgroet komt uit een Dutch Label Art vel. 


In de rechterbovenhoek van de kaart heb ik deze grote blauwe mal gebruikt van Noor! Design. Steek deze achter je designpapier, zo is hij netjes weggewerkt. 


 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)