donderdag 22 oktober 2015

Christmas Spirit

Daar zijn we weer met een kerstcreatie. Ik heb de nieuwe Dutch Shape Art mal Kerstbel gebruikt en deze 2 x uitgeknipt en gesneden. 


De basis is gemaakt van kraft en wit cardstock. Het designpapier komt uit het Noor! Design blok Shabby. Het plaatje komt uit een vel van HobbyVoordelig. 


Ik heb op dit kaartje ook heel veel Noor mallen gebruikt. O.a. de ijskristallen en de wantjes en muts uit de collectie Winter Wishes. 


Het strikje bovenop de klok komt uit een Dutch Paper Art vel van Dutch Doobadoo. Het vintage plaatje is verwerkt op een mooie blauwe ovalen mal.

Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vinden. Bedankt weer voor jullie bezoekjes!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



dinsdag 20 oktober 2015

Hiep Hiep Hoera

Vandaag weer een kaartje. Dit keer heb ik een jongenskaartje gemaakt. Ik vind de nieuwe Dutch Shape Art mal met het schild lekker stoer. Dit is mijn kaartje voor de Dutch Doobadoo blog challenge voor de maand oktober. 


Daar is dan de 8e Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project. 


Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. Het schild model om jullie te laten zien dat deze voor elk thema geschikt is.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 oktober 2015.
Om te lezen hoe je mee kunt doen klik je op bovenstaande sketch! 

Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar:  joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 oktober met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:

460.440.200 MDF Art  Winter Set1    470.713.127 Shape Art Christmas Bell1

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



maandag 19 oktober 2015

Think Happy Thoughts

Dag lezers,

Ik had hem jullie gisteren al op Facebook laten zien. Dit wordt de nieuwe Noor! Design mal die vanaf  deze week weer in de winkels zal liggen. 


Deze doily lijkt net een echt taartkleedje en is dus heel leuk voor op je scrapkaarten. Natuurlijk ben ik er zelf ook al mee aan de slag gegaan en ik heb er deze labelkaart mee gemaakt. 


De basis van de kaart is gemaakt met een Dutch Shape Art mal label. Het designpapier komt uit het Noor! Design blok Berry Sweet. Het stempelafdrukje is van Mo Manning en is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. 


Zoals je ziet heb ik de nieuwe doily achter wat stukjes designpapier gestoken. Achter het stempelafdrukje een stukje ribbelkarton zodat het plaatje nog beter uitkomt. De tekst "Think Happy Thoughts" komt weer uit het Noor! Design blok Rustic Wood. 


Onderop de kaart heb ik een leuke toef gemaakt met daarin Noor! Design blaadjes en takjes. Wat paper flowers erbij en je kaart is af. 

Iedereen weer een fijne werkweek gewenst en bedankt weer voor je bezoekje aan mijn blog!

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



zaterdag 17 oktober 2015

This is what pretty looks like

Goedemorgen allemaal,

Jullie hadden van mij nog een winnaar tegoed van mijn blogcandy. Degene die de Dutch Swing Card Art gewonnen heeft is:


Zou je mij je adres willen sturen op info@noortje-design.nl?
Dan stuur ik hem zo snel mogelijk toe.

Vanaf volgende week liggen de nieuwe Noortjes weer in de winkels en ik ben er alweer mee aan de slag gegaan. Zie je het leuke plaatje achter de blauwe mal? Deze komt uit een nieuw Paper & Pictures blokje. Dit keer heb ik gekozen voor een andere stijl, namelijk met allemaal hippe plaatjes van meisjes.


De blokjes hebben formaat 10 x 10 cm en daardoor passen de plaatjes perfect achter verschillende blauwe mallen. 


Ook nieuw deze maand is het leuke takje wat je achter de bloemen ziet. De bloemen zijn een stans uit de collectie Summer Lovin. Plak er een paar op elkaar. Op het hart van de bloem heb ik stipjes gemaakt met een witte Molotow marker.



De blauwe mal heb ik gestanst uit zwart cardstock en gemat op designpapier uit het Noor! Design blok Rustic Wood. Plak achter je mal nog wat ribbelkarton en wondgaas voor een leuk effect.


De tekst op deze kaart komt weer uit het Noor! Design blok Rustic Wood. Ik heb hier zelf een banner van gesneden.


Vanaf volgende week vind je deze spulletjes dus weer in de betere hobbyspeciaalzaak. Ze zijn ook nu al als pre-order te bestellen bij Noor & Zo. Zie onderaan dit bericht de gebruikte materialen.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend en tot snel!


 
 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:(door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)