zaterdag 28 februari 2015

Not just a pretty face

Goedemiddag allemaal,

Eind deze week zullen de nieuwe producten van Dutch Doobadoo weer in de winkels liggen. Voor de maand maart hebben we gekozen voor het thema voorjaar. En daar hoort natuurlijk ook Pasen en tafeldecoratie bij. Vandaar deze nieuwe set met MDF kaasplanken.


Ik heb ervoor gekozen om dit MDF kaasplankje te scrappen. Ik heb er een foto van Noor op verwerkt. De ondergrond heb ik beplakt met papier uit de Noor! Design blok Wood Textures. Hierop heb ik hier en daar wat postage stempeltjes gebruikt. 


Je kunt met dit artikel natuurlijk heel veel kanten op. Ik zal binnenkort nog wat andere uitwerkingen laten zien. 

 

donderdag 19 februari 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge

Hallo lezers,

Omdat er al zo ontzettend veel Dutch Doobadoo fans zijn, leek het ons leuk om ook een vaste maandelijkse Dutch Doobadoo blog challenge te starten. We zullen gaan werken met een sketch waarbij je altijd als basis een Dutch Shape Art of Dutch Card Art mal nodig hebt.


En dit is mijn bijdrage geworden met deze sketch. Ik heb gekozen voor het designpapier uit het nieuwe Noor! Design papierblok Spring


Roosjes maken we natuurlijk gewoon zelf met de Noor! Design Roll Up Roses. Dan heb je altijd bloemetjes precies passend in de kleur van je kaartje. Onder de roosjes heb ik wat blaadjes van Dutch Doobadoo uit een Dutch Paper Art vel gebruikt. 


Leuk om te melden is ook dat dit kaartje dus echt 100% Noor! en Dutch Doobadoo proof is. We hebben nu zelfs onze eigen vintage plaatjes. 


Ze zitten in een blokje met daarin 18 designs op formaat 10 x 10 cm. Er zitten plaatjes in in zwart wit maar ook in sepia. 


Het kaartje is gemaakt voor de pasgeboren dochter van Jaap van Dutch Doobadoo. Zij draagt de mooie naam Floor, en deze heb ik op de vlaggenlijn verwerkt met de Typewriter stempels. 


Je kunt meedoen met onze challenge tot 28 februari 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen op het Dutch Doobadoo blog bij Mr. Linky. Heb je geen eigen blog dan mag je je project inclusief je naam  emailen naar: 
En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 28 februari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:


 

 

We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze eerste Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

 

zondag 15 februari 2015

Een kijkje in de keuken

Goedemorgen allemaal,

Vandaag nemen we even een kijkje in de keuken van Dutch Doobadoo. Het is alweer de 15e van de maand dus dat betekent dat het tijd is om een collectie uit te lichten. Deze maand hebben we gekozen voor deze keukenserie.


De leuke schort van MDF en een bijpassend vel Dutch Paper Art in kaftpapier. Ontzettend leuk om samen te combineren en dat zie je zo ook wel bij de voorbeelden van het team. 
Dit is mijn bijdrage geworden:


Ik heb de schort bekleed met het nieuwe stoere houtpapier van Noor! Design. Dit blok is op groot formaat 30,5 x 30,5 cm en zal vanaf volgende week in de winkels liggen. 


De ovenwanten hebi k gemat op wit cardstock en er nog een koordje aan gemaakt. Op de schort heb ik met een blauwe Noor mal een zak gemaakt waar mooi het keukengereedschap ingestoken kan worden.... ;-) 


Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. 



Wat moet je doen?
Ga tussen 15 t/m 18 februari 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.

Ik wens jullie allemaal veel plezier met hoppen en tot de volgende keer maar weer. 




woensdag 11 februari 2015

Ook aan de scrap

Hallo meiden,

Ik ben ook overstag.... sinds ons freubelweekend in Nijverdal ben ik ook aan de scrap. Ik werkte natuurlijk al wel wat met foto's in mini-boekjes en op canvassen maar ik heb me nu ook gewaagd aan mijn eerste Project Life Layout. Met een beetje hulp van Corina en Raff is het prima gelukt.


Het formaat van mijn layout is 15 x 21 cm. Ik heb papier uit het Noor! Design Wood Textures blok gecombineerd met papier van Autenthique. 


De tekst "Hello Sunshine" is van greyboard en zal vanaf 1 maart in de winkels liggen onder het Dutch Doobadoo label. Ik heb het greyboard zwart gemaakt met gesso.


Zoals je ziet kun je al je Noor mallen prima gebruiken op een scraplayout!


Wil jij inspiratie opdoen hoe je foto's kunt combineren met Noor! Design producten? Word dan nu lid van onze speciale Noor! Design Scrapbooking groep:


Je mag daar natuurlijk ook je eigen layouts posten. Hopelijk zien we je daar!

maandag 9 februari 2015

Piece of cake

Goedemiddag allemaal,

Wij zijn weer terug van een heerlijk freubelweekend in Nijverdal. Wat heb ik genoten met mijn vriendinnetjes Raff, Corien, Joyce, Jenientje en Kim. De hele dag non-stop kaartjes maken tot diep in de nacht. Weer thuis aan het werk zijn is dus wel even wennen weer!
We zijn erg productief geweest dus ik ga jullie deze week heel veel nieuwe creaties laten zien. Vandaag als eerste deze taartpunt.


Ik heb deze gemaakt met de nieuwe Dutch Card Art mal taartpunt. In deze verpakking zitten 3 losse tekenmallen. De eerste is voor het doosje zelf en de andere twee zijn voor de decoratie op je taart. 


Je kunt in het doosje wat lekkers doen bijvoorbeeld chocolaatjes zoals ik gedaan heb.


Bovenop de taart heb ik ene lekker "toefje" gemaakt. Hier heb ik de Noor! Design rolroosjes en nieuwe blaadjes Vintage Flourishes gebruikt. 


Ik hoop dat jullie dit weer een leuk cadeau-idee vinden. Fijne dag gewenst nog allemaal!

 
 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



woensdag 4 februari 2015

Dutch Doobadoo SOL

Wat was het weer een gezellig feestje he vrijdagavond? Fantastisch om te zien dat er weer zo massaal meegedaan is. Ik vond het leuk dat ik dit keer de SOL mocht geven. 


Dit is mijn uitwerking geworden van de SOL naar het idee van Raffaela:


Als basis heb ik kraftkarton gebruikt, en hierbij het designpapier uit het Noor! Design blok Spring. Het stempelafdrukje is van Magnolia en is ingekleurd door Marianne met l'Aquarelle van Sennelier. 


Ik vond het idee van Raff van het hart op deze vouwkaart weer zo ontzettend leuk. En ik bedacht met al, dit kun je natuurlijk met nog veel meer Dutch Shape Art mallen doen!
Dat gaan jullie vast nog wel eens tegenkomen van mij. 


En nog even een foto van het kaartje in liggende positie, zodat je het vouwmodel goed kunt zien. 


Ik vond het weer enig om dit project te maken. Leuk ook om te zien hoe iedereen een andere uitwerking heeft doordat iedereen andere materialen en papier gebruikt. 

Voor diegenen die niet meegedaan hebben met de SOL en hem alsnog willen maken.....

Dit was het boodschappenlijstje:

Dutch Shape Art mal 470.713.113
Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Heart

Dutch Paper Art 472.948.020
Dutch Doobadoo - Paper Art A5 - Borders

 1 x Cardstock 15 x 24 cm
 1 x Cardstock 14 x 14 cm
3 x designpapier  14,5 x 5,5 cm
1 x designpapier 13 x 13 cm
3 x designpapier 4 x 12 cm
Ingekleurd afdrukje of plaatje.
Materiaal om je kaart  mee te versieren

En hier nog even de hints op een rijtje voor een ieder die hem alsnog wil maken:

Hint 1
RIL HET GROTE STUK CARDSTOCK OP 6 CM, 9 CM, 15 CM EN 18 CM EN VOUW DE KAART OP DE RILLIJNEN ZOALS OP DE FOTO. JE KAART HEEFT NU EEN NAAR VOOR STEKEND MIDDENSTUK EN KAN BLIJVEN STAAN

Hint 2
KIES UIT JE DUTCH PAPER ART VEL 2 DEZELFDE RANDJES EN KNIP DEZE LOS. PLAK OP HET MIDDELSTE DEEL VAN DE GEVOUWEN KAART 1 VAN DE STUKKEN DESIGNPAPIER 14,5 X 5,5 CM.

Hint 3
PLAK DE ANDERE 2 STUKJES VAN HET DESIGNPAPIER 14,5 X 5,5 CM OP DE FLAPPEN ERNAAST, MET BUITEN UIT DE KAART UITSTEKEND DE PAPER ART RANDJES. 

Hint 4
TEKEN MET DE DUTCH SHAPE ART MAL HET HART OP HET CARDSTOCK. NIET DE KLEINSTE MAAT MAAR 1 FORMAAT ERBOVEN. KNIP DEZE UIT.

Hint 5
TEKEN MET DE DUTCH SHAPE ART MAL HET HART OP DESIGNPAPIER, MAAR DAN DE KLEINSTE MAAT. PLAK DE 2 HARTEN OP ELKAAR.

Hint 6
PLAK DE 3 KLEINE STUKJES DESIGNPAPIER 4 X 12 CM IN HET MIDDEN OP DE ANDERE DELEN DESIGNPAPIER OP JE KAART. PLAK JE HART IN HET MIDDEN OP HET MIDDELSTE STUK VAN JE KAART.

Hint 7
PLAK JE AFDRUKJE OF PLAATJE IN HET HART EN VERSIER JE KAART VERDER NAAR EIGEN IDEE.

Wij hebben het weer naar onze zin gehad en hopelijk jullie ook. We gaan heel snel de nieuwe SOL datum prikken hoor!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: