dinsdag 27 januari 2015

Cupcakes... met room!

Hoi allemaal,

Als ik zelf cupcakes maak moet er altijd een grote toef room op anders zijn ze niet af. Dus als ik een cupcake van papier maak mag de room natuurlijk ook niet ontbreken.... ;-)
Ik heb de room gemaakt van pompoms en deze flink ingesmeerd met de structuurpasta van Dutch Doobadoo. 


Als basis voor dit tafereeltje heb ik de nieuwe Dutch Card Art mal cupcake van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze nieuwe mal ligt vanaf 1 februari in de winkels.


Ik heb de cupcake gesneden uit wit cardstock en gemat met papier uit het Noor! Design blok Shabby Chic in verschillende designs. 


Ik heb alles op een kurken viltje gezet, wat ik wit gemaakt heb met gesso. Om het viltje heen een kanten lintje geplakt voor de afwerking. 


 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



maandag 26 januari 2015

Let's Party

Wie heeft er zin in een feestje?
Nou wij bij Noor! Design wel hoor. En met de nieuwe Noor! Design collectie Let's Party is dat helemaal niet zo moeilijk. Ik heb vandaag voor jullie een lekker vrolijk kaartje met als basis een Dutch Shape Art mal.  Het designpapier komt uit het blokje Let's Party.


Ik heb de nieuwe ronde blauwe mal gesneden uit wit cardstock, dan komt het embossing extra mooi uit. Op de cirkel zit den nieuwe stans met de tekst "Let's Party".


Ook het stempelafdrukje komt bij Noor! Design vandaan. Dit is kleine Noor en is exclusief voor ons getekend door Heather Valentin.


Een fijne maandag gewenst allemaal en tot de volgende keer maar weer!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



zaterdag 24 januari 2015

Veel liefs

Hallo lieve lezers,

Daar zijn we weer met een kaartje. De geplande ATC dag die ik hier gisteren aangekondigd heb op mijn blog zat al binnen een dag vol. Ik zal er samen met Joyce iets heel leuks van gaan maken voor de deelneemsters. Wij hebben er al zin in!

Ik maak even de sprong van een winterkaartje naar een voorjaarskaartje. Het nieuwe papier uit het Noor! Design blok Spring wat sinds deze week in de winkels ligt leent zich hier natuurlijk perfect voor. 


We hebben inmiddels al heel veel takjes in collectie maar die kun je naar mijn idee nooit genoeg hebben. Ook dit exemplaar zit in onze collectie Vintage Flourishes. De rolbloemetjes zijn trouwens kant en klaar hoor.


Ik heb de hartenrand uit de Noor! Design collectie Sending Love gebruikt. Zowel hierop als op het ovaal heb ik zelf met een multiliner een stippellijn gedoodeld.


De tekststempel "Veel Liefs" komt uit 1 van de allereerste nederlandse stempelsets van Noor! Design en ik gebruik ze nog steeds heel erg veel.


Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn kaartje. Het is heerlijk weer om het hele weekend te freubelen dus dat ga ik dan ook lekker doen.

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



donderdag 22 januari 2015

ATC workshopdag

Hallo allemaal,

Sinds enige tijd zijn wij druk met het maken van ATC kaartjes, een leuke nieuwe hobby waar we ook vele anderen al mee aangestoken hebben. Daarom leek het Joyce en mij leuk om ook in Waspik (Noord-Brabant) een ATC workshopdag te organiseren en wel op vrijdag 20 februari aanstaande.


Deze dag zal uiteraard in het teken staan van Artist Trading kaartjes maken. We gaan jullie uitleg geven wat ATC is en waar het vandaan komt. Ook gaan we jullie diverse technieken leren deze dag voor het maken van ATC kaartjes. De dag zal er als volgt uitzien:

10.00 uur - ATC layout met designpapier en stansen
11.00 uur - ATC met Dutch Doobadoo structuurpasta en mask stencils
12.00 uur - Lunch
13.00 uur - ATC met Noor! Design stempels en embossingpoeder
14.00 uur - ATC met Noor! Design stempels en PanPastel

De kosten voor deze dagworkshop zijn € 19,95 p.p. inclusief materiaal en koffie/thee en lunch.

Tevens is er deze dag voldoende tijd om ATC kaartjes te ruilen met elkaar.

Locatie: Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder
Schoolstraat 19 te Waspik 


We hopen dat jullie het gezellig vinden en meedoen!

maandag 19 januari 2015

A beautiful sight....

Hallo allemaal,

Het is nog volop winter dus ik had zin om wat leuks te maken met de Dutch Card Art mal met schaats. Ik heb hem uit crèmekleurig cardstock geknipt en met Maja papier gemat. Door de gaatjes heb ik een satijnlintje gehaald en bovenaan een strik gemaakt. Zo lijkt het net een echte beter. 


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. 


Ik heb de schaats op een onderplaatje van MDF gezet. Dit heb ik eerst wit gemaakt met gesso en vervolgens beplakt met natuurlijke materialen. Langs de rand van het plateautje nog een koordje geplakt.


 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:





zaterdag 17 januari 2015

Beterschap

Dag allemaal,

Ik heb al verschillende kaartjes laten zien met de nieuwe Noor! Design Randstans met sterren. Maar ik werd op Facebook door Esther Bonefaas-Visser uitgedaagd om met deze mal eens een herenkaart te maken, maar dan NIET in de kleur blauw.
Nou Esther, dit is het geworden hoor:


Als basis heb ik dus gewerkt met kraft en zwart cardstock. Het designpapier komt uit het Noor! Design blokje Vintage Textures. Ik grijp dit blokje best wel vaak moet ik zeggen als ik een herenkaart maak.... ;-)


Het stempelafdrukje is ingekleurd met Copic markers en verwerkt op mijn favoriete blauwe Noor! Design mal.


De sterrenrand heb ik onder een strook designpapier geplakt. De randjes van al het designpapier heb ik ruw gemaakt met een paper distresser en vervolgens beinkt met distress inkt. 


Ik hoop dat dit kaartje jullie bevalt. Ik vind het altijd erg leuk om uitgedaagd te worden dus wil je iets speciaals zien, of wil je een product gebruikt zien worden: geef maar door!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:






donderdag 15 januari 2015

Happy Valentine

Goedemorgen allemaal,

We zijn alweer druk bezig met Valentijn. Ook bij Dutch Doobadoo hebben we hiervoor hele leuke producten zoals onder andere deze Dutch Shape Art mal in de vorm van een hart en bijpassende Dutch Paper Art hartjes. 


Deze maand hebben we het thema Valentijn dan ook in de "uitgelicht" bij Dutch Doobadoo. En dit is mijn bijdrage geworden:


Ik heb de valentijnsartikelen van Dutch Doobadoo gecombineerd met de Noor! Design collectie Sending Love. Onderaan dit blogbericht zie je precies welke materialen ik gebruikt heb.


Het stempelafdrukje is van Wild Rose Studios en heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Voor de achtergrond gebruik ik ook altijd l'Aquarelle in de kleur Payne's Gray. Langs de randjes heb ik nog een honeycomb patroon gemaakt met een Dutch Doobadoo mask stencil en bruine inkt. 


Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. 



Wat moet je doen?

  • Ga tussen 15 januari t/m 18 januari 2014 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.


 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: