zaterdag 30 augustus 2014

Winter Wonderland

Ik ben weer thuis van een paar daagjes Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch, waar ik Corina heb mogen helpen in haar winkel Every Lil'Thing. We hebben weer heel veel bekende gezichten uit blog- en Facebooklang langs zien komen bij ons kraam. De absolute favoriet op de beurs was toch wel de nieuwe Noor! Design rendiertjes stans. Ik heb er zelf vandaag ook een kaartje mee gemaakt.


Dit zijn de niewe labelstansen van Noor! Design. Ik heb een tekst uit een Dutch Label Art vel van Dutch Doobadoo erin verwerkt. Een koordje eraan en een paar verroeste belletjes en klaar!


De lantaarn komt uit de Noor! Design collectie Garden. En de sterren komen uit een Dutch Cardboard Art vel van Dutch Doobadoo. Alles heb ik aangezet aan de randjes met witte gesso.


En dan is dit het totaalplaatje geworden. Het vintage plaatje met de rendieren komt van HobbyVoordelig. Ik zal daar aanstaande zaterdag, samen met Joyce, op 06 September weer een demo geven met de laatste nieuwe Noor! Design artikelen.


Noteren jullie zaterdag 06 September dus alvast weer in je agenda? Hopelijk zien we je in Delft.

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



maandag 25 augustus 2014

A loving welcome

Bij Dutch Doobadoo lichten we in de Facebook groep iedere week een product uit. We gaan dan met het hele Design Team aan de slag met hetzelfde Dutch Doobadoo product en laten de diverse mogelijkheden zien. Deze week hebben we gekozen voor de Dutch Card Art mal met huisje.


Deze mal bestaat uit 2 delen: 1 deel om een insteekenvelopje te maken en 1 deel voor een insteekkaart. Je legt de mallen op de achterzijde van je cardstock, trekt ze over met potlood en knipt ze vervolgens uit. 


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en heb ik ingekleurd met PanPastel. En bij een huisje horen natuurlijk steentjes. Het designpapier met de steentjes komt uit het Noor! Design papierblok Bricks. 


De deur en het raampje zijn gestanst uit wit cardstock. Wat gras en een hekje erbij voor een leuk tuinsfeertje!


Op de kaart heb ik de Noor! Design rozenstansjes gebruikt. Eerst gestanst uit groen designpapier en vervolgens nog een keer uit wit cardstock. Op kleur gemaakt met PanPastel, opgebold en met een beetje 3D kit op het rozentakje geplakt. 


En zo ziet het geheel eruit als je de kaart in je envelop steekt:


Deze mal is ook weer heel erg veelzijdig. Je kunt hem natuurlijk maken voor iedere gelegenheid. Ik heb deze gemaakt als babykaart, maar wat dacht je van verjaardag, nieuwe woning, welkom thuis, pensioen. En je kunt ze natuurlijk ook aanpassen aan de diverse seizoensthema's zoals zomer, winter, herfst, kerst enz.  Er is al heel veel leuks gemaakt met deze mal, dus om je te inspireren hebben we ook alles verzameld op een Pinterest bord:

Dat was voor jullie weer mijn bijdrage van deze week voor "de week van...". Bedankt weer voor jullie bezoekje!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:




zondag 24 augustus 2014

Hallo

Ik ben wel benieuwd hoe jullie beginnen met een kaartje? Ik persoonlijk begin meestal met het nemen van 1 Noor! Design mal of Noor! Design stempel die ik wil gebruiken en daar bouw ik de rest omheen. Vandaag heb ik het een keer anders gedaan. Als basis had ik dit nieuwe vintage plaatje van HobbyVoordeli genomen met de oude typemachine. 
Bij dit plaatje vond ik een herenkaartje wel passend dus ben ik gaan werken met alleen kraft papier en zwart cardstock. 


De stoere Noor! Design Gears mallen heb ik hierbij natuurlijk ook gebruikt. Gestanst uit zwart cardstock en bewerkt met frantage embossing poeder voor een "oud" effect. 


Op de Noor! Design vlaggenlijn heb ik met zwarte letterstickers de tekst "hallo" geplakt. 


Een tekststempel om het kaartje af te maken. 


Achter het vintage plaatje heb ik een stukje gescheurd ribbelkarton geplakt. De randjes beinkt met distress inkt. De filmstrip stans komt uit onze Noor! Design collectie At the Movies.

Fijne zondagavond nog allemaal en tot morgen maar weer!

 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



donderdag 21 augustus 2014

Warm Winter Wishes

Na al die kaartjes had ik weer eens zin om wat anders te maken dus heb ik maar weer het MDF Drieluik van Dutch Doobadoo genomen. Dat blijft zo'n klein leuk ondergrondje waar je van alles op kwijt kunt. Ik heb hem dit keer bewerkt met het papier van CraftEmotions uit de lijn Winter Woods.


Ik heb de 3 MDF delen dus beplakt met Winter Woods papier en vervolgens de randjes wat aangezet met gesso. Ook de stempel van het hert komt uit de collectie Winter Woods. 


En op een winters tafereeltje mogen natuurlijk ook de Noor! Design ijskristallen niet ontbreken. Ik heb de grootste uit de collectie gebruikt, namelijk de 6002/2020. Het label heb ik ook gestanst uit Winter Woods papier, dit is de Noor! Design mal  6002/0269. De tekst op het label komt uit een Noor! Design stempelset Winter Wishes.


Het drieluik is aan elkaar geknoopt met wit koord. De tekst "Let it snow" is gestempeld met een stempelset uit de collectie Sending Messages. Ook het postzegeltje waar deze op zit komt uit dezelfde collectie. Het randje boven de huisjes is een Vintage Borders randstans.


Ik vond dit weer een erg leuk project om te maken. Dit voorbeeld gaat mee naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch en zal te bewonderen zijn in de stand van HobbyVision. Jenine zal de gehele collectie Winter Woods ook bij zich hebben op de beurs. Je kunt haar vinden op standnummer 203.


Ik zal zelf ook donderdag en vrijdag op de beurs te vinden zijn. Hopelijk zien we je daar nog!


 
 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: