dinsdag 29 oktober 2013

You & Me

Een lieve vriendin van mij kreeg vorige week vreselijk nieuws. Haar broer was aangereden en ligt nu in het ziekenhuis op de intensive care. Ook voor haar heb ik dus maar een klein cadeautje gemaakt om te laten weten dat ik er voor haar ben.


Het is een kant-en-klaar kraft zakje van Kimya wat ik gevuld heb met hartjesssnoepjes. Op het zakje een geruit papiertje geplakt, daarover een taartkleedje, wat stansjes en mijn favo Noor! Design stansje Hart 6003/0005.


De tekst komt van een nieuwe stempelset Sending Love 6410/0040 die eind November in de winkels zal liggen. Het zakje is trouwens dichtgeknoopt met een rood-wit koordje.


Fijne dag allemaal. Ik ga gauw de laatste dingen doen voor KreaDoe die morgen begint. Zie ik je daar nog?

maandag 28 oktober 2013

Ik vind je lief

Gisteren waren we uitgenodigd voor een etentje. Ik kom nooit graag met lege handen aan dus heb ik zelf nog gauw wat leuks geknutseld. Een gepersonaliseerd zakje met daarop de tekst "ik vind je lief" want die vlag gaat zeker op voor de vriendin waar we uitgenodigd waren.


Als basis heb ik een kant-en-klaar zakje van Kimya gebruikt met blokbodem en een venster. Deze heb ik gevuld met kruidnootjes.


Omdat ik het venster een beetje saai vond heb ik dit als eerste opgepimpt met een paar Nestabilities, gestanst uit kraft papier.


Ik heb het frame erop geplakt en ben daarna gaan opleuken met mijn nieuwe Noor! Design Vintage Flourishes en bloemen. Linksonder het vogelkooitje 6003/0034 gebruikt.


Op de bovenzijde een mooi stuk rozenlint geplakt zodat de sluiting van het zakje netjes weggewerkt is. Verder nog een bloem, een Vintage Flourishes stansje van de kleine vlindertjes 6003/0033 en een gepersonaliseerde tekst.


Dit zijn de gebruikte stansjes voor dit gepimpte zakje:


Zo maak je in een handomdraai een heel snel cadeautje!

zondag 27 oktober 2013

Merry Christmas

Afgelopen vrijdag kreeg ik blije post van mijn vriendinnetje Jenine. Ze weet dat ik WEL van Morehead houd, maar NIET van knippen. Dus deze nieuwe Morehead stansvellen waren ideaal voor mij. Ik mocht ze voor haar uitproberen, en heb dat dan ook meteen gedaan.


De vellen bestaan uit 3 stappen en zijn dus heel eenvoudig uit te drukken. Ik heb er wat Noor! Design designpapiertjes Happy Holidays 6011/0026 bijgehaald en natuurlijk de ronde ijskristallen 6002/2022. De kaart is afgemaakt met een kerstgroet uit de Noor! Design stempelset 6410/0106.


Dit was dus mijn eerste kerstkaartje voor dit jaar. Nog een hele hoop te gaan! ;-)


Hoe ver zijn jullie al met je kerstkaartjes? En worden daarbij ook Noortjes gebruikt?

zaterdag 26 oktober 2013

Every Summer has a Story

Er lagen weer wat nieuwe spulletjes te wachten om getest te worden. Onder andere mijn nieuwe stempelset Sending Messages met allemaal leuke post stamps. Zoals je ziet kun je die prima gebruiken op designpapier.


Het afdrukje had ik nog liggen, wel beetje zomers maar kan nog net toch? Ik heb het ingekleurd met PanPastel. Hierbij paste mijn Summer Lovin flipflops 6002/0177 natuurlijk perfect!


Achter de ovale Nestabilities heb ik een rand gemaakt met Noor! Design stans


Het label is gemaakt met een stansje de serie Labels & Tags 6002/0144 en daarop heb ik een zomers tekstje geplakt van de stempelset 6410/0027. Het nieuwe stansje met het zonnetje maakt het geheel natuurlijk helemaal af.


Ik beloof dat ik nu aan mijn kerstkaartjes ga beginnen. Ik heb een paar hele leuke producten gekregen van Jenine dus die ga ik vandaag uitproberen!

donderdag 24 oktober 2013

Beter laat dan nooit

Gisteren kreeg ik de nieuwe Noor! Design artikelen van Oktober binnen van Joy!Crafts. Je snapt, deze stempel schreeuwde gewoon om uit de verpakking getrokken te worden.


Ik ben begonnen met een afdruk te maken met VersaMark op fluweelkarton. Heb deze vervolgens gekleurd met PanPastel. Daar overheen nog een andere stempelafdruk gemaakt met een Archival inkt in de kleur Coffee.


Mijn stempelwerkje nog even gemat op een strook bruin cardstock en een dubbele vierkante witte kaart als ondergrond gebruikt. Een tekst erop en je kaart is klaar.


Fijne dag nog allemaal, ik ga nog lekker even fietsen met Noor!

woensdag 23 oktober 2013

Speciaal voor Jou

Ik ben druk aan het oefenen met het kleuren met PanPastel. En mijn Noor! Design stempels zijn daar dus ook zeer geschikt voor. Ik had het voorrecht dat ik thuis aan huis priveles heb gekregen van Diny en Annie. Deze roos 6410/0044 heb ik gisteravond zelf zitten kleuren:


En dit is het kaartje wat ik er uiteindelijk mee gemaakt heb. De achtergrond van de postcard stempel heb ik bewerkt met bronskleurige Metallic PanPastel.


Op dit kaartje mocht natuurlijk ook mijn Noor! Design Vlinderrand 6002/0251 niet ontbreken. Op de grote vlinder heb ik ook nog de kleine losse vlinder 6003/0023 geplakt. Alleen het lijfje vastgeplakt zodat het lijkt of ie wegfladdert.


Ik heb de kaart afgewerkt met een labeltje 6002/0142 met daarin een persoonlijke tekst uit de Noor! Design stempelset 6410/0013. Een lintje er doorheen en klaar!


Dit is toch wel mijn favoriete stempel van Noor tot nu toe hoor met die roos. Maarrrr....er komen in November weer hele mooie aan, nog even geduld dus!


Het giet hier weer eens...moet wel droog worden want wil zo nog even naar het postkantoor want de DT pakketjes voor de Noor meisjes moeten de deur weer uit!

maandag 21 oktober 2013

So glad you're in my life

Ook dit kaartje heb ik dit weekend nog even afgemaakt. Het Besties plaatje is ingekleurd door Diny. Kijk eens hoe mooi die haren zijn!!! Mocht je nou, net als ik, niet zo goed kunnen kleuren, dan is er binnenkort de oplossing. Ik heb met gekleurde plaatjes van Diny 3D Knipvellen van de Besties mogen maken voor Joy!Crafts welke binnenkort leverbaar zullen zijn.


De Noor! Design stansjes met wolkjes zijn al een hele poos een hardloper, maar het zonnetje ontbrak nog. Ook die ligt vanaf eind deze week in de winkels dus ik heb hem al even getest. Zowel de wolkjes als het zonnetje heb ik een kleurtje gegeven met PanPastel.


Verder komen er ook weer hele leuke nieuwe Noor! Design tekststempels aan, met teksten die je hier op de foto boven en onder kunt zien.


Als achtergrond voor het plaatje heb ik wederom de Noor! Design Silhouette stempel van de grasrand gebruikt. Zoals je ziet weer een heel ander effect als het kaartje wat ik hier gisteren liet zien. Ik heb de afdruk gemaakt op fluweelkarton met VersaMark en vervolgens ingekleurd met PanPastel.


En dit zijn alle gebruikte materialen, ook weer een hoop nieuwe spulletjes dus:


Een fijne dag allemaal, en tot snel maar weer!

zondag 20 oktober 2013

Friends can make it happen

Gisterenavond heerlijk een avondje thuis geweest. Manlief op de bank voor de tv en ik wat aan de freubel, ondertussen gezellig kletsend met de Noor en de Dutch Doobadoo meisjes op de chat. Ze mochten getuige zijn van mijn eerste heat tool en embossing poeder ervaring. Tja, ik ben nu eenmaal niet zo'n die-hard kaartenmaakster dus voor mij zijn heel veel technieken nog nieuw wat altijd voor de nodige hilariteit zorgt bij de meisjes.... ;-)


Onlangs heb ik deze materialen pas aangeschaft bij vriendinnetje Jenine, om gewoon eens uit te proberen. Op de vraag hoeveel kleurtjes embossing poeder ik had moest ik dan ook antwoorden: "uhhh.....1".


Ik heb mijn nieuwe Noor! Design Silhouette stempel 6410/0053 gestempeld met VersaMark op kaftpapier, embossingpoeder erover gestrooid en verhit met de heattool. Ik was zelf erg in mijn nopjes met het effect dat deze stempel dan geeft. De rand en de kaart een paar keer gemat, Noor! Design Floral Flourishes Hartje erop en een mooie tekst en het kaartje is klaar.


Vanaf de 24e ligt deze nieuwe silhouette stempel in de winkels. Dit kaartje gaat deze week op de post naar Jenine waar het aanstaande zaterdag 26 Oktober te zien is tijdens haar demodag.


Alle nieuwe Noor! Design artikelen voor Oktober zullen die dag al in de winkel liggen dus zeer zeker de moeite waard om HobbyVision een bezoekje te brengen.

zaterdag 19 oktober 2013

Raff's Cutie Set

Gisteren hadden we bij mij thuis weer een gezellig freubeldagje gepland met Diny, Annie, Yvonne en Joyce. Er moesten weer een hoop nieuwe Noor! Design stempels getest worden en dat is met elkaar toch altijd veel gezelliger dan in je uppie!


Oh kijk eens....hoe mooi deze nieuwe Noor! Design stempels uitkomen nadat Noor ze bewerkt heeft met PanPastel. Nog wel even geduld want ze komen pas in 2014 uit. De directrice moet ze uiteraard eerst uitvoerig zelf testen.

Vrijdag heb ik voor Colourstock deze flyer mogen maken. We hebben toen de Raff's Cutie Set groots gepresenteerd op Facebook. In deze set de 10 kleurtjes PanPastel die Raffaela gebruikt om stempelafdrukjes in te kleuren.

En vandaag kregen we van Diny ook nog les in het inkleuren met PanPastel. Het was ontzettend leuk om te doen en het vraagt zeker naar meer. Dit is het resultaat van mijn eerste kleurwerk, ik ben er zelf zeer mee in mijn nopjes! :)


Wil jij ook op les voor deze techniek? Kijk dan op het PanPastel blog waar deze cursussen in het land gegeven worden. Let wel op dat je je laat opleiden door een officiele PanPastel docent die werkt onder de vlag van Colourstock.


En zojuist heb ik nog even een kaartje zitten maken met het Bestie plaatje wat ik gisteren gekleurd had.


En dit zijn de gebruikte Noor! Design materialen voor dit kaartje.  Niet zo heel veel want ik vond het plaatje al mooi genoeg dus heb het kaartje lekker rustig gehouden.


Iedereen nog een fijn weekend gewenst. Ik ga weer lekker de tuin in met Noor!

vrijdag 18 oktober 2013

Birthday Love

Er komen weer nieuwe Dutch Mask Art stencils aan bij Dutch Doobadoo. Vanaf 1 November liggen ze in de winkel. Natuurlijk heb ik ze zelf alweer even getest!


Het stencil heb ik op fluweelkarton gelegd en dit vervolgens met Versamark beinkt. Vervolgens ben ik er met allerlei kleurtjes PanPastel overheen gegaan en dan krijg je dit kleurrijke effect! Fixeer vervolgens de PanPastel met een fixatief en stempel er vervolgens nog wat vlindertjes overheen. Een feliciatatietekst erbij en je kaart is klaar.


Werk jij al met Dutch Mask Art stencils? Ik ben heel benieuwd.