zondag 29 september 2013

Count your life....

We hebben er weer twee leuke demodagen opzitten bij Doe@Ding. Ik kon het natuurlijk niet laten om daar weer wat leuke dingen te kopen. Onder andere wat leuke potjes waar Miranda mee aan het demonstreren was.


Vandaag heb ik alles al even uitgeprobeerd. Ik vind het tegenwoordig erg leuk om mijn eigen achtergrondjes te maken met de Noor! Design stempels, PanPastel, Dutch Mask Art sjablonen en diverse pasta's.


En dit zijn de gebruikte materialen. De stempel is van Kaisercraft en de modelleerpasta is van Viva Decor, kleurnummer 501. Zoals je ziet op de detailfoto geeft deze pasta een parelmoer effect.

Iedereen nog een fijne zondagavond en tot de volgende post maar weer!

vrijdag 27 september 2013

Groen is gras

Het begint misschien een beetje te vervelen maar ik heb vandaag alweer een PanPastel kaartje voor jullie. Ik merk dat ik gemakkelijk naar dezelfde kleurtjes grijp, dus ik heb mezelf vandaag uitgedaagd om eens een paar voor mij niet zo voor de hand liggende kleurtjes te nemen. Nou dat is me gelukt!


Ik heb als basis weer een Noor! Design Silhouette stempel gebruikt. En de rand is gemaakt met de nieuwe snij- en embossingmal. De labeltjes zijn kant-en-klaar van Kimya en gemaakt van lekker glad papier dus perfect voor PanPastel!


Morgen nog een dagje bij Doe@Ding dus iedereen is nog welkom in het Atlas hotel!

donderdag 26 september 2013

Zwanger

De tas staat gepakt, klaar voor 2 gezellige dagen naar Doe@Ding in Spijkenisse voor de demodagen. Ik heb nog een kaart gemaakt met de nieuwe Noor! Design collectie Happy Baby die sinds deze week in de winkel ligt.


De ondergrond van het kaartje is dus gemaakt met Liquitex pasta in combinatie met een Dutch Mask Art sjabloon op kraftpapier. De tekst komt van Noor! Design Clear Stamp 6410/0039.


Verder heb ik dus de nieuwe babystansjes gebruikt, het jurkje, de schoentjes en de tas en deze na het stansen en embossen bewerkt met PanPastel.


Een lijntje spannen, en alles opgehangen aan kleine houten knijpertjes en je kaart is klaar!


Nu lekker naar bedje en morgen fris en fruitig weer op!

Dikke kroel

Ik had jullie gisteren op Facebook al laten zien hoe ik de achtergrond voor dit kaartje gemaakt had. Als basis fluweelkarton genomen, afdrukjes gemaakt met mijn Noor! Design stempel 6410/0048 met VersaMark inkt en deze vervolgens bewerkt met PanPastel.


En om het nog wat op te leuken heb ik weer de Dutch Mask Art sjablonen voor de dag gehaald. Dit model heet Chicken Wire. Na het fixeren van de PanPastel over je papier leggen, en je Liquitex pasta er met een spatel overheen smeren. Deze pasta is lekker dik van structuur en droogt erg snel.


Kijk eens wat een gaaf effect je dan krijgt! Het is een 3D pasta dus het relief ligt er echt op.


Dit kaartje neem ik aanstaande vrijdag 27 en zaterdag 28 September ook voor jullie mee naar de Demonstratiedagen bij Doe@Ding. Ik mag jullie laten zien hoe je kunt kliederen met Liquitex pasta en de Dutch Mask Art sjablonen. Kom je gezellig bij me langs?


See you in Spijkenisse!

woensdag 25 september 2013

Speciaal voor Jou

Gisteravond heb ik eerst al mijn Clear Stamps maar eens een sopje gegeven. Ook dat moet zo op zijn tijd eens gebeuren toch? En dan kom je allemaal weer leuke stempels tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze nog had. Meteen maar even een kaartje mee gemaakt.


Omdat we toch richting de herfst gaan heb ik PanPastels gekozen in de kleurtjes geel, oranje en bruin. De Noor! Design bloemenstempel 6410/0051 heb ik dus eerst met VersaMark gestempeld en bewerkt met PanPastel. Na het fixeren ook nog ene keer er overheen gestempeld met een bruine Archival inkt. De tekst komt van Noor! Design stempel 6410/0013.


De hartjes van de bloemen nog even aangezet met wat witte puntjes met de Molotow marker. De strepen op de achtergrond zijn trouwens gemaakt door gewoon met een stukje ribbelkarton met VersaMark op je achtergrond te stempelen alvorens je gaat PanPastellen. En dit zijn de twee stempels die je nodig hebt om dit kaartje te kunnen maken.


Allemaal weer een fijne dag gewenst. Ik ga weer verder met mijn voorbereidingen voor de Demodagen bij Doe@Ding van aankomend weekend! :)

maandag 23 september 2013

Gefeliciteerd

Vandaag een kaartje voor jullie a la Diny! We hebben ook zaterdag tijdens de demo bij Harlekino in Gulpen weer gemaakt dat mensen toch graag wat simpelere kaartjes zien. En PanPastel leent zich hier natuurlijk prima voor.


Ik werk zelf nog steeds het liefste met fluweelkarton met PanPastel. Helaas is dit op het moment overal slecht verkrijgbaar maar ik heb van Diny nog een paar pakjes gekregen.


Ik heb de Noor! Design bloemenstempel 6410/0050 gebruikt (sorry....alweer, tis mijn favoriet) en hier stipjes op gemaakt met een witte Molotow marker. Onder de strook met PanPastel nog een eenvoudige felicitatietekst gemaakt met de Noor! Design stempel 6410/0021 en je CAS-kaartje is klaar.


Voor dit soort kaartjes heb je ook niet veel producten nodig en ook dat is wel eens lekker toch?

maandag 16 september 2013

Time 4 Tea

Ik ben altijd helemaal happy als ik van mama Diny weer een stapeltje prachtig gekleurde plaatjes mee naar huis krijg. Van die mooi gekleurde Copics stempelafdrukjes.


Het leuke is dat ik intussen al zoveel stansjes heb mogen uitbrengen dat ik altijd wel wat leuks kan vinden wat bij het plaatje past. En ja, bij cupcakes en koekjes hoort natuurlijk thee!


De Vintage Flourishes stans Teatime heb ik gestanst en vervolgens het papier een kleurtje met PanPastel. Ook het labeltje uit de serie Labels & Tags is op kleur gemaakt met PanPastel.


Dat papiertje wat ik gebruikt heb komt trouwens ook uit een nieuwe Noor! Design Paper Bloc. Is nog een nieuwe....zal ik later showen! ;-)

zondag 15 september 2013

Heel veel beterschap

Vandaag had ik zin om een kaartje te maken en ik dacht laat ik eens gek doen en weer eens een keer een 3D plaatje gebruiken. Ik heb dat altijd heel erg veel gedaan, net zoals de meesten van jullie waarschijnlijk. Dus even naar mijn moeder geweest om een leuk Morehead plaatje uit te zoeken:


Het is natuurlijk weer een kaartje geworden in mijn favoriete kleurtjes, lekker zoet. En natuurlijk weer gecombineerd met kraftpapier. De basis voor het kaartje is de nieuwe blauwe Noor! Design mal 6002/0254.


Achter het toefje bloemen heb ik een takje uit kraft gestanst met een Noor! Design Vintage Flourishes mal, maar de varenbladeren die je ziet komen uit een Dutch Paper Art vel. De Dutch Pape Art vellen worden in wit geleverd maar je kunt ze heel gemakkelijk zelf op kleur brengen. Ik heb dit hier gedaan met PanPastel.


Ook de lantaarn komt van een Dutch Paper Art vel. De tekstbutton is van Noor! Design stempelset 6410/0039, met daarachter een scallop nestie gestanst.


En nog even een overzicht van de gebruikte materialen:


Dit was mijn kaartje weer voor vandaag. Ik wens iedereen nog een fijne zondagavond!

maandag 2 september 2013

Even testen

Voordat nieuwe producten op de markt komen gaat er een hele procedure aan vooraf. Ik teken eerst het ontwerp, dat gaat naar de producent om uitgemonsterd te worden en dan komt het vervelende stukje: mag ik de monsters testen!


Omdat we met alle Noor meisjes druk zijn met PanPastel, wat jullie vast niet ontgaan is, heb ik me wat meer toegelegd op het maken van speciale Silhouette stempels die we daarbij kunnen gebruiken, en op deze kaart zie je er hier 1 van. Ik heb de stempel gebruikt op de witte labels van Kimya. Deze zijn lekker glad en dus prima voor PanPastel.


Ik dacht doe eens gek en neem eens kleurtjes die je normaal nooit zou nemen, dus groen en oranje. Een Noor vlinder erop en je kaartje is klaar!

Deze stempel gaat pas over een paar maandjes uitkomen dus jullie moeten er nog even op wachten. Hoor wel graag hoe jullie hem vinden! ;-)